24/7/08

Ούτε ανάμεσα στα εκατομμύριά σου είσαι ασφαλής

Ο Brad απειλεί δικηγόρους, bloggers και περιοδικά με μηνύσεις σε περίπτωση που δημοσιευτούν κάποιες φωτογραφίες. Όταν το πρωτοδιάβασα ενθουσιάστηκα νομίζοντας ότι πρόκειται να δω την Αντζελίνα να πασάρει τζόιντ στα παιδιά, ή τον Brad με ποδιά να πλένει τα πιάτα, αλλά είναι κάτι πολύ αδιάφορο για έναν Έλληνα: φαίνεται η Shiloh, καθισμένη στα πόδια του μπαμπά της μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται, να καρατάει το τιμόνι.

(Χασμουρητό) Σε μία κοινωνία όπου το να δίνεις λίγο κρασί σε 5χρονο, που το στέλνεις να φέρει τσιγάρα και μπύρες όταν γίνει 10 και του μαθαίνεις να οδηγεί στα χωράφια στα 12 αυτή η φωτογραφία το πολύ πολύ να ήταν χαριτωμένη-οι Αμερικάνοι όμως, που είναι ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ'αλεύρι, δε σηκώνουν πολλά πολλά. Μπορεί να βομβαρδίζουν αμάχους εδώ και κάτι αιώνες, αλλά όταν πρόκειται για λευκό αμερικανάκι δε χαρίζουν κάστανα. Σταματάω εδώ με τις παροιμίες, γιατί το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς. Μόνο που θέλω να προσθέσω ότι υπάρχει και μια φωτογραφία που δείχνει την Αντζελίνα να περιδιαβαίνει τα περιβόλια με άσπρο νυχτικό, ίδια με φάντασμα. Αυτό, μπορεί να έχει και ενδιαφέρον.

Update: αυτή είναι μία από τις φωτογραφίες. Ψόφια πράγματα. Εκτός κι αν τώρα μου κάνει κι εμένα μήνυση ο Brad Pitt. Τότε θα με δείτε στις ειδήσεις του Star.

3 σχόλια:

eleni είπε...

είμαι πολύ μπερδεμένη. Η shiloh δεν είναι αυτή που γεννήθηκε πριν 2 εβδομάδες; Μαθαίνει οδήγηση; Ο,τι μάθει κανείς στη ζωή καλό είναι βέβαια, αλλά...???

Α, μπα? είπε...

ΑΑΑΑΑ eleni θα καθιερώσω εβδομαδιαία τεστ για τους αφηρημένους, η Shiloh είναι το ξανθό κουκλάκι που είναι γύρω στα 2, τα δίδυμα λέγονται Vivienne και Knox

Θράσος είπε...

αδιάβαστοι άνθρωποι!!!Και θέλουν να προχωρήσουν στη ζωή τους με τέτοια τυπικά προσόντα;τσ τσ τσ
Άσχετο, το γεγονός ότι η μητέρα τους είναι το μεγαλύτερο πορνίδιο όλης της αμερικής (με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο της θεικής Angelinas) δεν δημιουργεί ερωτήματα;