18/7/08

Τέλος (για τώρα)

Η δίκη για την κηδεμονία των παιδιών της Britney και του Kevin έληξε-μέχρι να ανακινηθεί εκ νέου.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ο πατέρας κερδίζει την κηδεμονία 100% και η μητέρα μόνο δικαίωμα επίσκεψης. Προσπάθησε πολύ για να το καταφέρει αυτό το κορίτσι μας βέβαια. Τα κατάφερε. Ο Kevin κατάφερε να κρατήσει την κότα και τα χρυσά αυγά, ή μάλλον, την εισροή χρυσών αυγών χωρίς την ευθύνη της κότας. Καθόλου άσχημα.

2 σχόλια:

eleni είπε...

έχεις προσέξει ότι πλέον σχεδόν κανείς δεν σχολιάζει τα ποστς για τη Britney? Σπάω το κεφάλι μου να εξηγήσω αυτό το φαινόμενο...Είναι επειδή τη λυπόμαστε τόσο που δεν μπορούμε να γελάσουμε; Είναι που είναι τοσο πλήρες το ποστ που δεν μπορούμε να προσθέσουμε κάτι; Είναι μια σιωπηλή διαμαρτυρία έναντι της τόσο άκαρδης κριτικής σου; Είναι σαν κάποιες ασθένειες που από φόβο απλά δεν μιλάει κανείς για αυτές; Δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη..

Α, μπα? είπε...

eleni σ'ευχαριστώ για την απορία
Πραγματικά, το έχω προσέξει κι εγώ αυτό το φαινόμενο και δε μπορώ να το εξηγήσω. Και είναι και η αγαπημένη μου! Η κριτική μου δεν είναι άκαρδη πάντως, αυτό δεν το δέχομαι. Τα λέω αυτά επειδή την αγαπάω. Επίσης δε δέχομαι ότι τη λυπόσαστε. Δε βλέπω να λυπόσαστε κανέναν!