17/9/08

Tραβάω τα μαλλιά μου με φρίκη-είμαστε ακόμα στο χωριό του '50

Αυτή είναι η Sienna Miller. Αρχικά έγινε γνωστή γιατί είχε "σοβαρό δεσμό" με τον Jude Law, τόσο σοβαρό, που αυτός την απάτησε με τη νταντά των παιδιών του και μετά την παράτησε. Ο Jude εξακολουθεί να είναι αξιοσέβαστο πρόσωπο.

Η Sienna τώρα είναι γνωστή κυρίως επειδή τα έφτιαξε με έναν παντρεμένο. Ωωωω, τι συμφορά. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Μα τι ανήκουστη συμπεριφορά.

Εγώ μεν κοροϊδεύω, αλλά το πράγμα έχει πάρει διαστάσεις μεσαιωνικού κουτσομπολιού. Ακόμα κι αν είσαι πλούσια κουκλάρα, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Βλέπω σεξιστικά σχόλια σε όλα τα site και μια κορύφωση επειδή τολμάει να φιλιέται δημόσια με παντρεμένο ΚΑΙ να κάνει μπάνιο τόπλες.

Άρχισα να εκνευρίζομαι σοβαρά όταν άγνωστος έγραψε "slut" στον τοίχο του σπιτιού της-η δημόσια αντίδραση ήταν "αχ, καλά να πάθει" σε κάτι προφανώς απαράδεκτο και κατακριτέο. Η ίδια για λίγο κρυβόταν από τους φωτογράφους-τώρα άρχισε πάλι να κυκλοφορεί και απορώ με το θάρρος της. Δεν έγραφα τίποτα ως τώρα για την υπόθεση γιατί δεν κατατάσσεται στο γενικό κλίμα του blog αλλά σήμερα έμαθα πως κλείνει το site των φαν της.

Ε, δεν είμαστε καλά. Δεν είμαστε καθόλου καλά. Και πριν βιαστείτε να κρίνετε τα αμερικανάκια, σας προλαβαίνω-και στην Ελλάδα παρόμοια είναι τα σχόλια. Επειδή τα έφτιαξε με παντρεμένο! Για τον παντρεμένο, φυσικά, δεν τρέχει μία.

9 σχόλια:

winnie είπε...

Πόσο δίκιο έχεις! Τι φοβερή υποκρισία! Τη λυπάμαι την καημένη. Όταν την απάτησε ο Τζουντ Λο με τη νταντά, αυτή ήταν η γελοία, όχι αυτός. Τώρα αυτή είναι πάλι η τσούλα, και όχι ο παντρεμένος. Πρέπει να έχει πραγματικά πολύ θάρρος για να κυκλοφορεί.

μαρία είπε...

Της κοπέλας της έχει κολλήσει η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, όχι μόνο ως τίτλος αλλά και ως ρόλος. Αλλά εμένα ποιος μου λέει ότι όταν της την έπεσε αυτός ο ... Μπαλτάζαρ (έλεος, μα τι όνομα!) δεν της είπε ότι με τη γυναίκα του είναι στα χωρίσματα, και τα άλλα φαιδρά που λένε όλοι οι παντρεμένοι για να ρίξουν την κάθε χαζούλα. Γιατί slut δε θα την έλεγα αλλά ούτε και έξυπνη...

Α, μπα? είπε...

παιδιά το θέμα σηκώνει διδακτορικό και είναι χαρακτηριστικό το ότι μόνο γυναίκες απαντάνε. Το εξωφρενικό είναι ότι ακόμα και τώρα, το ευαίσθητο σημείο μιας γυναίκας είναι η "ηθική", και πάντα εννοούμενη σεξουαλικά. Μπορούμε να μορφωνόμαστε ή να βγάζουμε τα λεφτά της αρκούδας (όπως αυτή) αλλά στα μάτια του κόσμου είμαστε πάλι σαν την Μαριώ στο χωριό. Δε θέλω να γίνομαι γραφική αλλά αναγκάζομαι.

winnie είπε...

Είναι ακριβώς όπως το λες. Όσο ζάμπλουτες, επιτυχημένες, ταλαντούχες, μορφωμένες, πανέξυπνες ή και τίποτα απ' όλα αυτά και να είμαστε, πάντα η αξία μας μετριέται με όρους σεξουαλικούς. Και πάντα το σεξ συνδέεται με τη γυναικεία "ηθική" και πολύ σπάνια με την ανδρική. Το μόνο που έχει αλλάξει (στις Δυτικές κοινωνίες αποκλειστικά) είναι ότι ο δημόσιος λιθοβολισμός είναι πλέον ψυχολογικός και λεκτικός και όχι κυριολεκτικός.

Άμα θέλω μπορώ να γίνω πολύ σοβαρή! ;)

Α, μπα? είπε...

μόνο πολύ σοβαροί άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν την ελαφρότητα (χααα τι είπα)

σίγουρα υπάρχουν μπλογκ που τα λένε καλύτερα από μένα αυτα΄ τα θέματα...μου τη σπαει πολύ αυτό το θέμα με τη φουκαριάρα όμως

sandman_gr είπε...

Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί είχα με τη συγκεκριμένη ατάλαντη κυρία την αίσθηση ότι έκανε ότι έκανε για να κάνει όνομα και καρριέρα? Όσο για τον Λω, κατέστρεψε τη δική του (πάνε οι υπερπαραγωγές) και νομίζω ότι έχει γίνει ρεντίκολο κανονικό στη φάση με τη νταντά. Δεν είναι καθόλου φουκαριάρα, μάζεψε ό,τι κατάφερε να μαζέψει και μια που δεν υπάρχει ταλέντο να υποστηρίξει, καιρός να πάει σπίτι της. Και πολύ την ανεχτήκαμε λέω εγώ.

Α, μπα? είπε...

αυτή όντως είναι για τα μπάζα, η επίθεση εναντίον της με επίκεντρο την ηθική της είναι άλλο πράγμα όμως

sandman_gr είπε...

Ποιά επίθεση, από παλιοφυλλάδες? Τα εξώφυλλα που έχει κάνει σε όλα τα μεγάλα περιοδικά ούτε η Μέρυλ Στρηπ δε τα κάνει.

Α, μπα? είπε...

Βρε sandman, αν διαφωνούμε σε τέτοια θέματα πως θα κάνουμε την επανάσταση?