8/10/08

Beverly Hills watch 2008

Δεν έγραψα περίληψη του προ-προηγούμενου επεισοδίου λόγω φόρτου εργασίας τεμπελιάς και κρίμα, γιατί ήταν πολύ καλό. Η καλύτερη φάση ήταν ότι η Κέλυ κατηγόρησε τη Μπρέντα ότι επιστρέφει στις παλιές της συνήθειες και της κλέβει τους αγαπητικούς, όταν σχολιάζεται το γεγονός ότι ο "Ντύλαν" πήρε αυτήν τηλέφωνο και όχι την Κέλυ κι εδώ ένα χειροκρότημα στην eleni που το επισήμανε-τελικά δεν ήταν αδυναμία του σεναρίου αλλά το αντίθετο-ήταν στιγμή μεγαλείου.

Αποδεικνύεται ότι σωστά μπήκαν ψύλλοι στ'αυτιά της Κέλυ γιατί μετά βλέπουμε τη Μπρέντα να σβήνει το τηλέφωνο του "Ντύλαν" κλαίγοντας. Λες και αν σβήσεις το τηλέφωνο κάποιου αυτός εξαφανίζεται. Το'χω δοκιμάσει αλλά δεν πετυχαίνει. Anyways, αυτό που ήθελα να πω είναι το εξής: πρώτα πρώτα Η ΚΕΛΛΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΝΤΥΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΡΕΝΤΑ IN THE FIRST PLACE? Συγνώμη που φωνάζω αλλά δεν είναι δυνατόν να φταίει κι από πάνω, μετά από τόσα χρόνια.
διότι στο Α, μπα? μιλάμε με ντοκουμέντα

Δεύτερον, έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομα του Ντύλαν επί ματαίω? Θέλω να πω, ο Ντύλαν δε θέλει να επιστρέψει στη σειρά. Τι άλλο θα κάνουν? Έχει πάρει τηλέφωνο, έχει στείλει μέιλ, έχουμε μάθει που είναι, θα εμφανιστεί και με μάσκα σε πάρτυ μεταμφιεσμένων? Δε δικαιούται δηλαδή να ελέγχει το χαρακτήρα του?

Τρίτον, ελπίζω να γυρίσει γρήγορα η Κέλυ από το "ταξίδι" της. Στο προηγούμενο επεισόδιο έλειπε γιατί πήγε να επισκεφτεί το "Ντύλαν" στη χώρα που δεν υπάρχει, για να δει αν έχουν πιθανότητες να ξανασμίξουν. Χα. Guess again.

Και αυτό ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό συνέβη, γιατί αν έχετε το Θεό σας (και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση) το άλλο που έγινε είναι ότι η μικρή αδερφή της Κέλυ γιόρτασε τα γενέθλιά της...στο νεκροταφείο του Beverly Hills. Ακριβώς.16 σχόλια:

aa-duck είπε...

Καλά, εγώ πάντα το ήξερα ότι στο α μπα? κάνετε ρεπορτάζ, αλλά θέλω να σου επισημάνω τη νομοτέλεια: ο χρόνος αποδεικνύεται πιο κακός με τις ξανθιές...


(δυστυχώσ!)

Α, μπα? είπε...

καλέ γιατί το λες αυτό?

googoomucks' 3d είπε...

καταρχήν, αυτή η απομίμηση της LiLo (Lohan κατά το κοινόν) είναι η αδερφή της Kely κ καλα?
δεύτερον, πείτε με προκατειλημένη (γιατί είμαι το μοναδικό παιδάκι της ηλικίας μου που δεν έβλεπα ούτε βλέπω beverly) αλλά μήπως το τραβάνε απ τα μαλλιά το σενάριο???Λέω μήπως???

Α, μπα? είπε...

που να μάθεις οτι το επεισόδιο τελείωσε με αυτοκτονία (ή overdose) αλλά τι νόημα έχει ο ρεαλισμός στο Beverly?

γιατί δε βλέπεις??? χάνεις!!!

eleni είπε...

TΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΑΝΤΕΙΚΙΑ.
ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.

Α, μπα? είπε...

ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕ ΛΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΕΝΤΑΙΚΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΠΡΑΝΤΕΙΚΑ

aura voluptas είπε...

ΝΤΥΛΑΝ + ΜΠΡΕΝΤΑ = LOVE forever , ΕΝΤΑΞΕΙ ???

Αχ τί μου έκανες με το ντοκουμέντο ! Μου ξανασηκώθηκε η τρουίχα όπως τότε ! Ασταδγιάλα ... σνιφ ...

Naf είπε...

ασχετο ασχετο ασχετο αλλα πείτε μου κι εσείς...
η Sylver δεν είναι και γαμώ τα γκομενάκια;;;δηλαδή όλες οι άλλες..ΝΟ COMMENT ετσι;πολύ ξενέρα..μόνο η Sylver είναι γαμώ τους χαρακτήρες, ωραία και jesus ντύνεται και super

Α, μπα? είπε...

aura άσε, κι εγώ ανατριχιάζω κάθε φορά που το βλέπω! είναι η καλύτερη στιγμή ever!!

naf εεεεε....ντύνεται σουπερ?

winnie είπε...

Μα να παρατήσει τη θεά (γιατί ήτανε θεά τότες η Μπρέντα) γι' αυτό το ξεπλυμένο καρακατσουλιό; Που είναι η Θεία Δίκη;

Συγχίστηκα πάλι, όπως και τότες!

PeNNy LaNe είπε...

Όχι αγάπη μου... η Brenda και θα της φάει το νυν γκομενάκι της ξανθιάς-ηλίθιας και θα μείνει και με τον Dylan στο τέλος... δε φτάνει που η ξανθιά-ηλίθια είχε τον αξεπέραστο (βλέπε Steve), έφτυνε τον δόλιο David στους πρώτους κύκλους, έκλεψε τον γκόμενο της κολλητής της και παράτησε τον αδερφό της κολλητής της στα σκαλιά της εκκλησίας, προσπαθεί να βγει και από πάνω! Σα δε ντρέπεται...

Α, μπα? είπε...

PeNNy ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ

eleni είπε...

χμ... συγνώμη...αλλά ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ Ο Steve????? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ???

eleni είπε...

Αλήθεια α,μπά? πως να είναι αυτός τώρα?

Α, μπα? είπε...

καλέ η κοπέλα εννοεί πως ο Στηβ δεν την ξεπερνούσε με τίποτα στους πρώτους κύκλους γιατί ήταν η πρώτη του *I think*

όσο για την ερώτηση, χμμμ μια χαρά κρατιέται, θα ψάξω να βρω αποδείξεις

PeNNy LaNe είπε...

Ναι ναι αυτό εννοούσα α, μπα. O Steve δεν μπορούσε να ξεπεράσει την Kelly. Νομίζω σε ένα ιδανικό φινάλε θα μείνουν μαζί (γιατί αυτός της αξίζει), ενώ ο Brandon θα το σκάσει με την Andrea στο όνομα του εφηβικού τους flirt... πάντα έξυπνα αυτά τα παιδιά.

Long live Dylan McKay!!!