7/10/08

Ώστε είναι Ιρλανδός?

Το φιλοσοφικό τμήμα του περίφημου Trinity College βράβευσε τον Jonathan Rhys Meyers επειδή....βασικά επειδή είναι Ιρλανδός, φαντάζομαι. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς είναι περίφημο-εγώ το ξέρω επειδή εκεί σπούδασε ο Oscar Wilde, κι αυτός ο λόγος είναι υπεραρκετός. Μάλλον και αυτοί αυτό πιστεύουν, γιατί τον ανέφεραν στο λόγο που έβγαλαν προς τιμήν του Jonathan. Αν μη τι άλλο, ο Oscar θα εκτιμούσε τα νιάτα και την ομορφιά.

5 σχόλια:

googoomucks' 3d είπε...

Νομίζω ότι το Trinity College θεωρείται ένα από τα Top Πανεπιστήμια στην Ευρώπη

Α, μπα? είπε...

υπάρχει trinity college και στο πανεπιστήμιο του Dublin και στο Cambridge, δεν ξερω αν έχουν σχέση, αλλά πάντως ο Oscar στο Δουβλίνο έχει πάει οπότε αυτό μου αρέσει:)

Θράσος είπε...

προσπαθεί ο καυμένος να γίνει πολύ διάσημος (διαφημίσεις gap, ταινία με Allen, σειρά Τudors, αλκοολισμός κτλ) αλλά δεν του πολυβγαίνει.Αμαρτία το παιδί...

aura voluptas είπε...

To Trinity στο Δουβλίνο έχει και μια τεραααάστια βιβλιοθήκη με χιλιάδες βιβλία όπως Χάρι Πότερ και Ένατη Πύλη και θέλω πολύ να πάω να τη δω . Αυτό ξέρω μόνο, αυτό σου λέω .

Και ο Τζόναθαν μοιάζει με τον πέμπτο χαμένο Σωματοφύλακα . Και ΠΩΣ κοιτάζει ΕΤΣΙ το κουτί με το φλουρί της πίτας ? Θέλουμε κι εμείς Βραβείο Ανοχής σε φωτογραφίες διάσημων !!!

Α, μπα? είπε...

βρε θράσος, δεν είναι διάσημος?εμένα πολύ μ'αρέσει!

aura αν πας να βγάλεις φωτο να μας στείλεις!