14/10/08

Μετά από απαίτηση της elenis το Α, μπα? παρουσιάζει: Ian Ziering

εδώ ξεκίνησαν όλα...

Λοιπόν, to make a long story short, ο Ian Ziering είναι ο Steve Sanders του Beverly Hills 90210. Τέλος.

Αλλά επειδή η eleni με προειδοποίησε ("όχι τσιπιές") έστιψα το internet για να την ικανοποιήσω.

Ο Ian (προφέρεται Α-Ι-ΑΝ) γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1964 στο New Jersey. Από σχολείο και σπουδές δεν έσκισε αλλά είναι λογικό γιατί α) του φαίνεται β) άρχισε να δουλεύει στο θέαμα από 12 ετών. Κι όταν λέω θέαμα, εννοώ διαφημίσεις.
Πάντως σε ηλικία 17 χρονών (όσο υποτίθεται ότι ήταν στο Beverly...) έπαιξε μαζί με τη Brooke Shields στην πρώτη του και τελευταία του ταινία, Endless Love.


O πάταγος γύρω από το όνομά του έγινε όταν το 1990 πήρε το ρόλο του Steve στο Beverly Hills. Αν για μένα ήταν ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας, δημιούργησε ρεύμα λόγω του καλιφορνέζικου χαμόγελου και της "έξω καρδιά" συμπεριφοράς. Ήταν από τους λίγους πρωταγωνιστές που παρέμειναν και τα 10 χρόνια που διήρκεσε η σειρά. Ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος από τον χαρακτήρα καθώς ξεκίνησε να παίζει στα 26 του αλλά δεν ήταν ο μεγαλύτερος. Μεγαλώνοντας ο Steve "ωρίμασε" όταν τα έφτιαξε με γυναίκα με παιδί η οποία μετά πάντως πήρε 2 όσκαρ.

Σε αντίθεση πάντως με τους άλλους πρωταγωνιστές του Beverly που προσπάθησαν κακήν κακώς να παραμείνουν σχετικοί, ο Ian δέχτηκε το ρόλο του has been και σε όποια σειρά έπαιξε μικρούς ρόλους έκτοτε, με μεγάλη χαρά έπαιζε πάντα τον ίδιο χαρακτήρα με άλλο όνομα.


Το 1997 παντρεύτηκε την ηθοποιό-playmate του Σεπτεμβρίου του 1997 του Playboy Nikki Schieler με την οποία χώρισε το 2002. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Beverly, αυτή μάλιστα έγινε Εβραιοπούλα για να τον παντρευτεί, άλλαξε και το όνομά της, αλλά τζίφος. Φαίνεται πάντως ότι το γούστο του Steve δεν απέχει από του Ian και τούμπαλιν.


Αν αναρωτιόσαστε με τι λεφτά ζει από τότε, θα σας πω ότι κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι για όλους τους. Ο συγκεκριμένος πάντως το 2004 δούλεψε ως "quality control specialist" για το δικαστικό σύστημα της Καλιφόρνια. Say what?
To 2006 έπαιξε σε μια ανεξάρτητη ταινία "Stripped Down" για την οποία πήρε βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Monaco Film Festival. Δε με λες κουλτουριάρα, αλλά τι είναι αυτό?Άρχισε να κυκλοφορεί πάλι όταν εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2007 στο reality "Dancing with the stars". Mην κοροϊδεύετε, στην Αμερική είναι μεγάλη υπόθεση. Μάλιστα τα πήγε πολύ καλά, αλλά δεν κέρδισε. Είναι η κατάρα του Steve...

Αν σας έλειψε, μπορείτε να τον επισκεφτείτε στην σελίδα του myspace.

2 σχόλια:

eleni είπε...

αχ α μπα? ευχαριστώ πάάάάρα πολύ! τώρα μπορώ επιτέλους να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια!

Ποιος από τους 3 είναι στο video;;
Δεν έχει το χειρότερο χαμόγελο του κόσμου;
Θέλω και εγώ να γίνω "quality control specialist"!!!! (στη Καλιφόρνια φυσικά!)

Α, μπα? είπε...

o αριστερά!

ναι ρε σαν κολοκύθα halloween είναι

κι εγώ κι εγώ! τι να είναι αυτό?