17/10/08

Let's get married!

Η Madonna χωρίζει αλλά τουλάχιστον το προσπάθησε. 7 χρόνια γάμου Hollywood είναι σε ανθρώπινα χρόνια γύρω στα 30.
Και οι κανονικοί άνθρωποι παντρεύονται για λάθος λόγους αλλά συνήθως μετά λούζονται το λάθος τους για χρόνια. Οι πλούσιοι όμως παίρνουν διαζύγιο όπως εμείς γυρνάμε τα λάθος παπούτσια στο μαγαζί και ουδέν κακό αμιγές καλού-τσιμπάνε και τα πρωτοσέλιδά τους. Το Α, μπα? παρουσιάζει: ΣΥΓΝΩΜΗ, ΛΑΘΟΣ

Ποιοι: Pamela Anderson και Kid Rock
Διάρκεια: 4 μήνες
Πρέπει να γνωριζόταν κάποιες μέρες πριν αποφασίσουν να ενώσουν τις ζωές τους "για πάντα". Ακολούθησε τσίρκο αλληλοκατηγοριών με αποκορύφωμα τον Kid Rock να κάνει δηλώσεις ότι εξαπατήθηκε λες και μόλις τελείωσε το Αρσάκειο και δεν ήξερε τι εστί Pamela. Κάτι ιστορίες για αλκοολισμό, ψεύτικες αποβολές και ξύλο πέρασαν από τα tabloids και ξεχάστηκαν το επόμενο δευτερόλεπτο.

Ποιοι: Nicky Hilton και Todd Meister
Διάρκεια: Λιγότερο από 3 μήνες
Άλλη μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη. Προφανώς η Nicky βαρέθηκε να φωτογραφίζουν μια ζωή την Paris και είπε να κάνει μια μεγαλύτερη βλακεία, έστω και για μια φορά. Παντρεύτηκε αυτό το παλληκάρι που -μη σας ξεγελάει- μάλλον έχει πιο πολλά λεφτά από τις αδερφές Hilton. Η Paris παρευρέθηκε και φόρεσε στέμμα στο αντιπαθητικό σκυλί της. Οι προθέσεις ήταν αγνές αλλά το ζευγάρι χώρισε όταν ανακάλυψε ότι ο ένας μένει στη Νέα Υόρκη και ο άλλος στο Λος Άντζελες. Κακούργα ζωή.

Ποιοι: Nicolas Cage και Lisa Marie Presley
Διάρκεια: 3 μήνες και 15 μέρες
Ο γάμος έγινε στην επέτειο θανάτου του Elvis. Αυτό τα λέει όλα.

Ποιοι: Renee Zellweger και Kenny Chesney
Διάρκεια: 4 μήνες
Πρόκειται για μια πολύ αστεία ιστορία γιατί είναι από τις σπάνιες φορές που η αιτία διαζυγίου αντικατέστησε την "ασυμφωνία χαρακτήρων" με τη λέξη "απάτη". Για τι πράγμα κατηγόρησε η Renee τον Kenny κι έφυγε τρέχοντας? Μήπως είδε τι κρύβεται κάτω από το καπέλο?
Πρόσφατα ο παρατημένος τραγουδιστής της κάντρυ έβγαλε ολόκληρο δίσκο αφιερωμένο στο χουνέρι που έπαθε μήπως και πουλήσει 100 αντίτυπα παραπάνω. Ακόμα υποφέρει, λέει.Ποιοι: Britney Spears και Jason Alexander
Διάρκεια: 55 ώρες

Στην άκρη οι ερασιτέχνες! It's Britney, bitch! Εννοείται πως μιλάμε για γάμο αστραπή στο Λας Βέγκας. Της φάνηκε καλή ιδέα να πάει στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου ντυμένη με τζην και να πάρει για νόμιμο σύζυγό της έναν παλιό της συμμαθητή. Τότε, όμως, είχε δικηγόρους-μόλις το έμαθαν την έσυραν από τα μαλλιά να ακυρώσει τη βλακεία που έκανε.

Το παλληκάρι, πληγωμένο που είδε τις πλατινένιες πιστωτικές να απομακρύνονται στον ορίζοντα αρχικά αποφάσισε να περιμένει μήπως και η Β. δεν άντεχε χωρίς αυτόν αλλά όταν είδε ότι μπα, αντέχει και μακριά του, έβγαλε τα έξοδά του μιλώντας σε αγγλικά tabloid για "ατελείωτες ώρες σκληρού σεξ" και για ανάλογα αξιοπρεπή πράγματα. Η ιστορίες του δεν άξιζαν ούτε για μήνυση. Η Britney στη συνέχεια παντρεύτηκε έναν ακόμη χειρότερο...αλλά αυτά τα ξέρετε.2 σχόλια:

enteka είπε...

ε, είσαι φοβερή!
πολύ πλάκα!

Α, μπα? είπε...

:):):):) ευχαριστώ πάρα πολύ!!!