4/11/08

Παιδιά, ευχαριστώ που είσαστε τόσο καλοί μαζί μου, και σας διαβεβαιώ ότι δεν είμαι πλούσια κληρονόμος

Αυτή είναι η κόρη του Bob Geldof, η Peaches, η οποία είναι διάσημη για ό,τι η Paris και ακόμα λιγότερα, καθώς ούτε εξτένσιον προωθεί ούτε κρασί σε αλουμινένιο κουτάκι. Κάποιος της έδωσε στήλη στο περιοδικό Nylon. Το καλύτερο όμως είναι άλλο: όχι ότι ο Νεποτισμός ισχύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της άδικης αυτής κοινωνίας και πότε θα μου δώσουν ΕΜΕΝΑ στήλη σε περιοδικό (αγοράστε πάντως το Soul που κυκλοφορεί, έχει μικροσκοπικό ποσοστό Α, μπα?) αλλά ότι, τελικά, το κοινό δεν είναι τόσο ηλίθιο. Δεν είναι!

Ο αρχισυντάκτης δέχτηκε τόσα e-mail διαμαρτυρίας που η στήλη εξαφανίστηκε μετά από μια μόλις εμφάνιση. Χαρ, χαρ. Να το διαβάσετε οπωσδήποτε, πρόκειται για αριστούργημα αοριστολογίας και κενού νοήματος χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Μετά να διαβάσετε και τα σχόλια των αναγνωστών όμως, οι περισσότεροι γράφουν 1000 φορές καλύτερα από την ίδια. Το αγαπημένο μου σχόλιο είναι το εξής:


Charles Dickens 10/25/2008

Cobbled streets of London? Hello? What century did you commute from?

3 σχόλια:

Citronella είπε...

αχαχαχαχαααααααα

aura voluptas είπε...

Συγγνώμη ... Αυτό το κορίτσι είναι 19 ΚΑΙ παντρεμένο ? I rest my case .

Διάβασα το " άρθρο " . Από άποψη γλώσσας αν ήταν θέμα έκθεσης με τίτλο " πως πέρασα στις διακοπές μου " το Lower μπορεί και να το έπαιρνε . Το Proficiency πάντως ούτε με βύσμα του πατέρα της .

Διάβασα και τα μισά περίπου σχόλια . Κρίμα που δεν γίνεται αυτό και στην Ελλάδα . Θα γλιτώναμε από πολλούς .

Α,ΜΠΑ ? ΜΕ ΣΤΗΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΡΑ !! Να ανοίξουμε petition !! :-))))))))))))

Α, μπα? είπε...

xαααχαααα!!:):):)