14/11/08

Μας έπεισες

Μου φαίνεται θα τους κόψω και τους Brangelina από το ρεπερτόριο γιατί αρχίζουν και με κουράζουν. Ο Βrad δήλωσε ότι η δήλωση της Jennifer Aniston για την Angelina ήταν επίσης uncool, ενώ η Angelina απλά ήταν ειλικρινής. Η Jennifer ήταν επίσης ειλικρινής. Όλο αυτό πες ότι είναι και διασκεδαστικό γιατί μοιάζει με βραζιλιάνικη σαπουνόπερα.

Μετά όμως η Angelina λέει και 500ή φορά ότι τη γεμίζει η μητρότητα καθώς μόνο αυτή έχει γεννήσει στον κόσμο και είναι κάτι που απαιτεί εξετάσεις και πτυχία καθώς δεν υπάρχουν άλλες μάνες που τις γεμίζει η μητρότητα. Επίσης μας λέει πόσο σημαντική είναι η οικογένεια και πως καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και ανατροφή παιδιών και στο καπάκι αποκαλύπτει ότι έχει να δουλέψει 1 χρόνο. Τον επόμενο όμως θα ξεπατωθεί, θα δουλέψει ολόκληρο το Φεβρουάριο. Δε μας λέει πόσα λεφτά έχει στην τράπεζα και καλύτερα, γιατί μας έχει ήδη εκνευρίσει αρκετά. Λέει όμως ότι θα σταματήσει την ηθοποιία. Εδώ θα είμαστε, (ίσως), και θα μετράμε πόσες φορές θα δηλώσει ότι θα αποσυρθεί από το απατηλό Hollywood για να διαβάζει τα 6 παιδιά της και να τους αλείφει ψωμί με μερέντα. Θα περάσει και τις φορές που οι Τρύπες είπαν ότι δε θα κάνουν άλλη συναυλία (που τη βρήκα αυτή την αναλογία, απορώ) .

8 σχόλια:

googoomucks' 3d είπε...

ναι αλλά οι Τρύπες όντως δεν ξανάκαναν, ενώ η Αντζελίνα όλο εμφανίζεται!!!

Α, μπα? είπε...

Δεν ξανάκαναν? εγώ έχω την εντύπωση ότι το δήλωσαν σε καμμιά 10αριά συναυλίες. Μήπως τους μπέρδεψα με άλλους? Με ποιους?

eleni είπε...

A mpa, επειδή είσαι ψαγμένο γκομενάκι και τα ξέρεις, πες μας και εμας τι είπε η μία στην άλλη να καταλάβουμε και εμείς το αστείο

Α, μπα? είπε...

Λοιπόν, η Angie είπε ότι ερωτεύτηκαν με τον άλλον στα γυρίσματα του Mr and Mrs Smith (μεγάλη πατάτα by the way) που όλοι ξέρουμε (και κυρίως η Jen) ότι τότε ακόμα Βrad-Jen ήταν παντρεμένοι. Αυτό ήταν ταπεινωτικό για την Jen και η Jen είπε πως αυτό που έκανε η A. ήταν uncool. Εκεί πετάχτηκε ο Brad και είπε ότι η Jen είναι επίσης uncool και θα έπρεπε να το είχε ξεπεράσει το θέμα και να μην ξύνει παλιές πληγές.

eleni είπε...

Συγνώμη όλα αυτά τα ξέρουμε εδώ και 3 χρόνια! έλεος ακόμα με αυτά ασχολούνται;;; How uncool is that??

Α, μπα? είπε...

my point exactly

aura voluptas είπε...

Κόψ'τους .

Λίλα είπε...

θα κάνω τώρα μια άσχετη σύγκριση αλλά εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ η τζενιφερ, αν και αντικειμενικά είναι πιο άσχημη. Η αντζελίνα δεν έχει χαλάσει υπερβολικά τώρα τελευταία? Δεν έχει καθόλου υγιή όψη.