26/1/09

Θα το ξεπεράσω με ψυχανάλυση

Δεν ξέρω τι με πιάνει αλλά που και που είναι αδύνατον να κρατηθώ και διαβάζω το σνομπ-δήθεν site της αμερικανίδας Δασκαλαντωνάκη. Το ξέρω ότι θα εξοργιστώ, το ξέρω ότι και πάλι, θα κάνει κάτι τόσο δήθεν που δεν έχει ξανακάνει, και πάλι θα χάσω τα λόγια μου από τα νεύρα μου, αλλά παθαίνω αυτό που παθαίνεις όταν σου'ρχεται μια ακατανίκητη επιθυμία να πηδήξεις από το γκρεμό έτσι όπως τον κοιτάς ή να σβήσεις το τσιγάρο στα μάτια σου και κρατιέσαι. Ε στην περίπτωση του GOOP δε μπορώ να κρατηθώ.

Αυτή τη φορά η εκνευριστική πλουσία μας συστήνει βιβλία. Όοοοχι, δεν φτάνει που συστήνει βιβλία που θα "διαβάσουμε δίπλα στο τζάκι" (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΑΚΙ), δε φτάνει που συστήνει βιβλία to begin with, γιατί είναι κάποιος που θα έπρεπε να ακούσουμε ναι? Το προχωράει και ένα βήμα παραπέρα, εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχει άλλο βήμα: μας παρουσιάζει βιβλία που διαβάζουν ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ οι οποίοι είναι η Cristy Turlington και η MADONNA, ΦΟΡ ΔΕ ΛΑΒ ΟΦ ΓΚΟΝΤ! Namedropping anyone?

Δεν ξέρω, αλλά αν αυτή είναι όντως φίλη της Μαντόνα, θα αρχίσω να αντιπαθώ και τη Μαντόνα. Α και να μην ξεχάσω, περιγράφοντας τις φιλενάδες της, μια από τις ιδιότητές τους είναι "mother". Άι παράτα μας, κακομαθημένο μυξιάρικο, που πρέπει να προσθέσεις κι αυτό σαν παράσημο, ηλίθια.

7 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

Και πόσο πρωτότυπες επιλογές βλέπω, ίσως ο Μπλουμ στο Δυτικό Κανόνα θα ΄πρεπε να είχε συμβουλευτεί όλες αυτές τις μητέρες..

Φανή είπε...

Ειχα μια αναλαμπη για το site της και τα απλα καθημερινά πραγματα που κανει την ωρα που έδινα μάθημα.
Λοιπόν, με φίλη τη Μαντόνα λογικό είναι να νομίζει πως ζει απλά. Βλέπει τι κάνει η Μαντόνα και κάνει κάτι άλλο πιο απλό, σε σύγκριση πάντοτε με αυτο που κάνει η κολλητή της.

Α, μπα? είπε...

μαριλένα, εγώ δεν το έχω διαβάσει, τι λέει?

φανή πολύ γέλασα με την αναλαμπή! τι μάθημα έδινες?

Φανή είπε...

Κοινωνιολογία

Α, μπα? είπε...

ααα μα έχει σχέση

Stratos Bacalis είπε...

Καλά φίλη γι αυτήν σημαίνει βρισκόμαστε σε δεξίωση και ανταλάσσουμε σχόλια...

Α, μπα? είπε...

καλά σωστό κι αυτό