15/1/09

Άλλη μια αγάπη στα σκουπίδια...μα τι κρίμα

Η Jennifer Lopez και ο Απέθαντος χωρίζουν. Σας υπενθυμίζω ότι τον Οκτώβριο έκαναν τελετή στην οποία ανανέωσαν τους όρκους τους, πράγμα που φαίνεται ότι έπιασε τόπο. Είναι τόσο απεγνωσμένοι για δημοσιότητα που θα ανακοινώσουν το διαζύγιο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ευτυχώς που σας προειδοποίησα, γιατί αλλιώς θα σας κατέστρεφε εκείνη τη μέρα, έτσι? Τώρα θα είσαστε προετοιμασμένοι.

Σκοπεύουν να εκπορνεύσουν ως τότε το διαζύγιο όμως γιατί μπορούν να βγουν 5-6 εξώφυλλά σε tabloids ακόμα. Τώρα πληροφορούμαστε πως τσακώνονται με σωματική βία. Φεύγουν πιάτα και κατσαρόλες. Λες και η JLo ξέρει που είναι οι κατσαρόλες στο σπίτι, ή λες και έχει κατσαρόλες.

Το αμέσως καλύτερο νέο είναι ότι η JLo μετά το διαζύγιο (γκουχ γκουχ) σκοπεύει να τρέξει στον P Diddy (ή όπως λέγεται αυτός την τελευταία εβδομάδα). Αυτό μάλιστα, είναι ακόμα ταιριαστό ζευγάρι. Ο μόνος κίνδυνος είναι μήπως από τον μεγαλομανή εγωισμό τους προκληθεί αυτόματη ανάφλεξη και την πληρώσουμε όλοι. Ευτυχώς για μας, μεσολαβεί ο Ατλαντικός.

3 σχόλια:

aura voluptas είπε...

Ευτυχώς, Τζίζας και Παναγίτσα μου !

Τον έχει ξαναδοκιμάσει τον Ντίντι . Νομίζω ότι είναι μούφα για να εξαγριωθεί κι άλλο ο Μαρκ και να έχουμε πιο θεαματικές σκηνές . Χε χε χε !

eleni είπε...

δεν θα μεσολαβεί ο ατλαντικός για πολύ ακόμα...αν με πιανεις... ;-)

Α, μπα? είπε...

χε χεεε, σε πιανω σε πιάνω!