20/1/09

Λοιπόν δεν είναι πειραγμένες οι φωτογραφίες


Τελικά πρόκειται για τις φωτογραφίες που δεν χρησιμοποιήθηκαν τελικά για την προώθηση του Sticky and Sweet. Οπότε υποθέτω γι'αυτό δεν είναι φοτοσοπιασμένες. Είναι κάπως θλιβερό το θέαμα.

7 σχόλια:

googoomucks' 3d είπε...

πάντως όντως από τα χέρια φαίνεται η ηλικία...

tzagalagabugu είπε...

Καθολου θλιβερο δεν ειναι το θεαμα.
Για την ηλικια της κρατιεται σουπερ και τη δουλεια της εξακολουθει να την κανει περιφημα.
Θλιβερες ειναι οι φωτογραφησεις της για τη LV που προσπαθουν να την παρουσιασουν πιο νεα και αψεγαδιαστη και απο 15χρονο μοντελο.
Μου αρεσουν οι photoshop-ιες οταν προμοταρεται μια παραμυθενια εικονα. Don't get me wrong, κανεις δεν θελει να βλεπει εκφυλισμενα κυτταρα και τι τον περιμενει at the end of the road.
Αλλα ειναι διαφορετικο να πλασαρεται μια ιστορια για να φαντασιωθουμε-κατι που η Μαντυ ξερει να κανει καλα απο νεαρη ηλικια-απο το να προσπαθουμε να πεισουμε πως ο χρονος δεν επιφερει αλλαγες και να γεμιζουμε με νεανιζουσες γριες η αντιστροφως κακογερασμενα νηπια.

nineta είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με tzalagabugu.

aura voluptas είπε...

Aς είμαστε κι εμείς ένα τέτοιο θλιβερό θέαμα στα 50 μας και δεν πειράζει . :-))

Α, Μπα ? καταλαβαίνω ότι το σχόλιο σου μάλλον είναι για τα ρούχα ? Ευτυχώς στην καθημερινότητα της η Μαντόνα δεν κυκλοφορεί έτσι ντυμένη . Αλίμονο σε κάποιες εγχώριες συνομήλικες συναδέλφισες της που, αλλιώς το έπιασαν το μήνυμα . Καλημέρα Θλίψη, εντελώς !!

Α, μπα? είπε...

η εμφάνισή της είναι καταπληκτική, αλλά για την αισθητική μου δεν ταιριάζει με το ύφος και τα ρούχα

Dina είπε...

Κι έχει στραμπουλήξει και το χέρι της.

Α, μπα? είπε...

χα ναι! στο βόλεϊ