13/1/09

Πρέπει να έχω γεράσειΑυτό είναι το νέο κομμάτι της Britney που λέγεται "if you seek Amy." Eίναι λίγο χειρότερα από τα προηγούμενα και δε θα έμπαινα στον κόπο να το αναφέρω καν αν δεν υπήρχε το θέμα που έχει προκύψει. Όχι δε μιλάει ο Σατανάς αν το παίξεις ανάποδα αλλά τώρα δεν έχουμε δίσκους, έχουμε mp3. To ρεφραίν λέει

"All of the boys and all of the girls are beggin’ to/If You Seek Amy." It sounds puzzling, until you realize the title breaks down as ‘F.*.*.K ME’.

Το κοιτούσα από δω, το κοιτούσα από κει, δεν έβγαλα άκρη με το γρίφο. Που το ακούσανε αυτό? Μητέρες στην Αυστραλία (είναι τόσο μακριά από τον κόσμο, που κάνουν τα πάντα για να έρθουν στο προσκήνιο) διαμαρτυρήθηκαν γιατί άκουσαν τα 8χρονα παιδιά τους να τραγουδάνε αυτούς τους άσεμνους στίχους. Το ότι τα παιδιά τους ακούνε Britney είναι από μόνο του ανησυχητικό, αλλά στην Αυστραλία ισχούουν άλλοι κανόνες. Τελικά βρήκα την απάντηση στο μαντείο των Δελφών (στο google) : υποτίθεται ότι μπορείς να το διαβάσεις και ως "eff-you-see-kay me".

Ακούστε το και τρυπήστε μου τη μύτη αν καταφέρετε να βρείτε κάτι προσβλητικό, εκτός από τη μουσική και τη φωνή εννοώ.

6 σχόλια:

ouf! είπε...

αχ δεν τόλμησα να το ακούσω... αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! πως είναι έτσι τα σημερινά οκτάχρονα??? έχω δει στο jumpo δίχρονη με λεοπαρδαλέ γούνα....

Α, μπα? είπε...

μα άκου το, άκου το!

eleni είπε...

πραγματικά, το ακούω και κοκκινίζω!
Πίνει η Β. mojito? φακ!

aura voluptas είπε...

Η κοπέλα είναι σε μια ηλικία που δεν έχει ανάγκη από λογοπαίγνια . Πώς τους ήρθε και της έδωσαν τέτοιο τραγούδι ?

Αν διαβάσεις τους στίχους λαμβάνοντας υπ'όψιν το " ψάχνοντας την Έϊμι ", νόημα δεν βγάζεις από το μισό και βάλε τραγούδι . Αν πάλι το πάρεις αλλιώς, βγάζεις και παραβγάζεις . Χα χα ! Καλύτερα να το έλεγε ευθέως . Αλλά οι ανήλικοι θαυμαστές είναι πολλοί και τα λεφτά επίσης Άρη !

Α, μπα? είπε...

eleni που το πρόσεξες?ο καθένας με τα ενδιαφέροντά του:):)

aura θα το δω με άλλο μάτι τώρα

eleni είπε...

a twra to epiasa! einai eeeef-u c-k me...pw pw ponirooooo