19/1/09

Ο Joaquin Phoenix είναι άστεγος ράπερ

Θυμόσαστε που είχε αποφασίσει να παρατήσει την ηθοποιία για να αφοσιωθεί στη μουσική? Για να πω την αλήθεια, νόμιζα ότι είναι από αυτά που λέει η Aντζελίνα ότι θα παρατήσει την ηθοποιία αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Το εννοούσε, και βρήκε ανθρώπους που είχαν τη θέληση να τον πλησιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Κάποιος είχε και το κουράγιο να κινηματογραφήσει τη στιγμή του ντεμπούτου.Για άλλη μια φορά: τα ναρκωτικά κάνουν κακό.

8 σχόλια:

spirou είπε...

Ή κάτι ετοιμάζει (και όλα αυτά είναι για την προώθηση) ή έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.Ελπίζω να είναι το 1ο,όσο χαμηλά και να τον ρίξει αυτό στα μάτια μου,γιατί τον συμπαθώ πολυ και έχει και ταλέντο.Πάντως από παλιά έχει δείξει ότι έχει κάποια θεματάκια...Ίσως να μην μπορεί να διαχειριστεί το άγχος,ίσως να έχει κάποια ψύχωση...Σίγουρα πάντως δεν σε φτάνουν από μόνα τους τα ναρκωτικά σε τέτοιο σημείο.

Flonsavardu είπε...

now definitely walked the line!

ouf! είπε...

κρίμας το παιδί και ήταν (ελπίζω να εξακολουθήσει να είναι!) πολύ καλός ηθοποιός! ο μόνος λόγος να αντέξει κάποιος να δει τον maximus florious monomaxous! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ως ηθοποιός μπορεί να έπαιζε σε σοβαρές ταινίες και να μην γέλασε το χειλάκι μας, τώρα όμως μας προσφέρει απλόχερα το γέλιο!!!

aura voluptas είπε...

Να απολύσει τον στυλίστα του ( αν έχει ) και να αλλάξει προμηθευτή !

Λες το παλήκάρι να περνάει φάση, σαν της φίλη μας της Μπρίτνεϊ τότε ?

ethanandthecity είπε...

Katantia

ΑΜΕΛΟΔΗΜΗΤΡΑ είπε...

Απογοήτευση, μεγάλη απογοήτευση!
Τόσο σπουδαίος ηθοποιός και κάνει μαλακίες! Και πως πάχυνε έτσι;; Χάλια, χάλια

Johnny Depp και πάλι Johnny Depp!

Α, μπα? είπε...

κι εγώ πιστεύω ότι πάντα είχε τα θεματάτια του γεγονός που ίσως τον έκανε και καλό ηθοποιο, αλλα με την κατάχρηση από εκκεντρικός έγινε βλάκας, και δεν έχει και πατέρα σαν τη Britney να τον μαζέψει!