11/2/09

Η νέα κατηγορία "Χειρότερο εξώφυλλο του 2009" είναι γεγονός

Δύσκολα θα βρεθεί ανταγωνισμός γι'αυτό εδώ. Είναι παράξενος λαός οι Γερμανοί, είναι γεγονός, καθώς δεν τους βοηθάει και η γλώσσα τους (ή η γλώσσα τους είναι έτσι εξαιτίας της παραξενιάς τους, ποιος μπορεί να πει). Θέλουν να πουν "σέξι όπως ποτέ" και αναγκαστικά προφέρουν "so sexy wie nie", δηλαδή "ζο σεξι βι νι". Πείτε το αυτό δυνατά προσπαθώντας να διατηρήσετε λάγνο ύφος.

Έτσι δείχνω κατανόηση για την παρανόηση της λέξης "σέξι". Παραβλέπω το γεγονός ότι η Heidi (που προφέρεται, όπως φαντάζεστε, "Χάιντι") κάθεται πάνω σε κάτι που μοιάζει με μαύρη λεκάνη. Επίσης παραβλέπω την άσπρη λευκότητά της στο λευκό φόντο που απομακρύνεται από την ιδέα περί υγείας και σφριγηλότητας που στο δικό μου μυαλό, θα έπρεπε να συνοδεύει την ιδέα "σέξι" γιατί περί ορέξεως, και τα λοιπά. Παραβλέπω το παρανοϊκό χαμόγελο Τζόκερ, παραβλέπω τα δυσανάλογα μάτια, αλλά εκεί που κλωτσάω, και ας θυμώσουν οι Γερμανοί μαζί μου, είναι τα φρύδια. Φρύδια μαύρα γυαλιστερά, όμοια με φρέσκιες βδέλλες πάνω σε άνθρωπο μακρουλό κι επίπεδο που κρυώνει και προσπαθεί αμήχανα να το ξεπεράσει. Ευτυχώς που τα πάνε καλά με τα οικονομικά.

Σημειωτέον, η Χάιντι κανονικά είναι κουκλάρα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το χωράει ο νους μου! Με χρονοδιακόπτη την έβγαλε η Χάιντι(τι όνομα κι αυτό!) τη φωτογραφία;! όχι, γιατί αν έχει βάλει το χεράκι του φωτογράφος, νομίζω ότι θα καταλήξει να βγάζει φωτογραφίες σε γάμους/συνεστιάσεις/κτλ κτλ.

Α, μπα? είπε...

χεχε

Φανή είπε...

Διαφημιστική καμπάνια για το κραγιόν ειναι :Ρ

googoomucks' 3d είπε...

Αυτό το GQ τάμα το έχει με τα χάλια εξώφυλλα?Σ αυτό δεν είχε κάνει και η Aniston με τη γραβάτα?

Δημητρέλι είπε...

Οντως το στομα της παραπεμπει σε "γουάι σο σιριους?"

Αμα δεν ξερει ο ανθρωπος να κανει ενα φοτοσοπι της προκοπης.

Α, μπα? είπε...

φανή, μια χαρά θα τα παει το κραγιόν!

googoo ναι είδες? θα θυμόμαστε τη γραβάτα με νοσταλγία

δημητρέλι ναι είδες? θα το γυρίσω μου φαίνεται

eleni είπε...

α, μπα? ναι είδες?

(δεν φταίω εγώ, το ζιζάνιο που με έχει κατακυριεύσει απο το πρωί)

Α, μπα? είπε...

με κοροϊδεύεις, αλλά δεν καταλαβαίνω πως...

eleni είπε...

googoo ναι είδες? θα θυμόμαστε τη γραβάτα με νοσταλγία

δημητρέλι ναι είδες? θα το γυρίσω μου φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室