23/2/09

Είμαστε θύματα μιας συλλογικής πλύσης εγκεφάλου

Έβλεπα ειδήσεις στον Σκάι (ναι, ξέρω) και άκουσα ότι η τελετή των Όσκαρ δεν ήταν λαμπερή όσο τις προηγούμενες χρονιές λόγω της οικονομικής κρίσης. Αυτό σημαίνει οι εκατομμυριούχοι που πρωταγωνιστού αναγκάστηκαν να δεχτούν ως δώρα φτωχότερες τουαλέτες? Οπότε η παλαιότερες, "λαμπρότερες" τελετές συμβόλιζαν την οικονομική ευημερία που όλοι θυμόμαστε?

Αν τα Όσκαρ έπαιρναν υπόψη τους την οικονομική κρίση που μαστίζει τους λαούς εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια θα έπρεπε να ντύνονται με σακιά και η τελετή θα έπρεπε να γίνεται στις αποθήκες του λιμανιού.

Επίσης, δεν είδα καμμία σεμνότητα. Επειδή του άκουσα κι αλλού δεξιά-αριστερά: ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ? Μας το λένε συνέχεια μέχρι να το πιστέψουμε και για λίγο ψάρωσα αλλά τελικά συνήλθα.

2 σχόλια:

googoomucks' 3d είπε...

υπόσχομαι να τα δω και να επανέλθω με (κακεντρεχή) σχόλια!

Stratos Bacalis είπε...

Σε σχέση με άλλες τελετές ναι, ήταν σεμνά. Με την έννοια ότι το σόου ήταν χωρίς τρελλά σκηνικά, εφέ κλπ, αποφύγαν υπερβολές και τέτοια. Με τσουβάλια δεν πρόκειτε να γ΄νει ποτέ γιατί είναι μπίζνα για προώθηση του προιόντος τους και έτσι καταγράφεται στην οικονομία τους - γιατί μιλάμε για κινηματογραφική ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Αυτό τα λέει όλα νομίζω.
Επίσης τουαλέτες δώρο δεν παίρνει καμιά τους, όλα επιστρέφονται, ρούχα κοσμήματα παπούτσια κλπ. Το μόνο δώρο που παίρνουν είναι μια μεγάλη τσάντα με διάφορα αντικείμενα από τους χορηγούς της τελετής - από καλλυντικά μέχρι i-pod.