18/2/09

Τα νέα από το Λονδίνο

Οι Άθεοι πήγαν να τα βάλουν με το Θεό και (φυσικά) έχασαν. Μετά από την καμπάνια στα λεωφορεία του Λονδίνου με τίτλο "there is probably no god, so stop worrying and enjoy your life" οι Χριστιανοί μάζεψαν 22.000$ (ή απλώς έβγαλαν από την τράπεζα) και λάνσαραν την αντικαμπάνια τους, ξερή και χωρίς χιούμορ, αφαιρώντας το "probably" που αρχικά δε μου άρεσε καθόλου αλλά μετά έμαθα ότι για να βάλεις μια διαφήμιση, στην Αγγλία τουλάχιστον, πρέπει να είναι αληθής, οπότε το "probably" έχει διπλή έννοια και κλείνει το μάτι.

Ακολούθησαν παράπονα 300 ατόμων μέχρι η ΑSA (Advertising Standards Authority) να βγάλει απόφαση ότι
The Advertising Standards Authority (ASA) has concluded that the “There’s probably no God” bus ad campaign by the British Humanist Association is not in breach of the advertising code. The ASA will therefore not launch an investigation and the case is now closed.
Η δήλωση των Χριστιανών καταλαβαίνετε ότι είναι breach of the advertising code επιμένοντας εδώ και 2000+βάλε χρόνια για κάτι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΛΕΜΕ. Το επιχείρημά τους είναι ότι "για μας ισχύει, διότι αυτό είναι το δόγμα μας". Αν εφαρμόσουμε όλι τα προσωπικά μας δόγματα με το ζόρι στους άλλους, ο κόσμος θα ήταν λιγότερο ευχάριστος. Αν θέλετε να δηλώσετε την αντίθεσή σας, η αίτηση είναι εδώ.

4 σχόλια:

eleni είπε...

Αχ α, μπα? εσύ που όλα τα ξέρεις είναι πιο πολλοί οι χριστιανοί (καθολικοί+ ορθόδοξοι) ή οι άθεοι? Δηλαδή αν, τώρα λέμε αν, εγώ θέλω να κάνω ένα site που να μαζεύει λεφτά για καμπάνια υπέρ ή κατά (δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα) από ποιούς θα βγάλω περισσότερα λεφτά? Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να φτιάξω 2 site..μη σου πω και 3 αν χωρίσεις τους ορθόδοξους και καθολικούς...Αχ τι ωραίο που είναι βγάζεις λεφτά από το τίποτα...

Α, μπα? είπε...

eleni ωραίο το επιχειρηματικό σου πλάνο αλλά δυστυχώς δεν τα ξέρω όλα, το ξέρω ότι σε σοκάρω αλλά είναι αλήθεια. Θα έλεγα να κάνεις σάιτ για όλες τις θρησκείες για να είσαι μέσα. αν θέλεις, αναλαμβάνω τα προπαγανδιστικά κείμενα.

googoomucks' 3d είπε...

εγώ το στήσιμο του site!! ;)

YΓ. Βάλε και τους παραδόπιστους μέσα!!

Α, μπα? είπε...

βλέπω πρέπει να μοιραστεί η πίτα...