21/2/09

Μα τι γράφουν?

Στο fashion week της Νέας Υόρκης οι 3 τελευταίοι διαγωνιζόμενοι του Project Runway 6 παρουσίασαν τις συλλογές τους αλλά όλα με σχετική μυστικότητα. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει αλλά όσο συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ των 2 καναλιών που διεκδικούν την προβολή (Bravo και Lifetime) θα πρέπει να περιμένουμε...

Για όσους δε βλέπουν Project Runway και ούτε θέλουν να δουν: απορώ, τι είδους σημειώσεις κρατάνε αυτοί που βλέπουν τις επιδείξεις μόδας. Έχουν ύφος λες και παρακολουθούν παρουσίαση διδακτορικού. Σκοπεύουν να κάνουν επερωτήσεις μετά την παρουσίαση? "και που βασίζετε τη σιγουριά σας ότι το μπλε ελεκτρίκ σαντούγκ θα έπρεπε να συνδιάζεται με φλατ σανδάλια? υπάρχει σχετική βιβλιογραφία?" Ακόμα πιο σημαντικό: τι νόημα έχει να παρακολουθείς επίδειξη μόδας με γυαλιά ηλίου? Είναι σίγουρο ότι δεν έχει ήλιο εκεί μέσα και αν κάτι έχει κάποια σημασία, αυτό είναι τα χρώματα. Απλώς φαίνεσαι ηλίθιος, αλλά επειδή στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο Michael Kors που κάνει φοβερά ρούχα, κάνω πίσω.


4 σχόλια:

Franchise Me είπε...

a mpa είσαι απλά, καθημερινά διαμαντένια

eleni είπε...

αχ βρε α, μπα? πόσα λίγα ξέρεις από τον κόσμο της μόδας...ακρίβως απέναντι από όλους αυτούς που παρακολουθούν την επίδειξη κάθονται οι άπειροι φωτογράφοι με τα άπειρα φλας..και δε μπορείς να φανταστείς πόόόόόσο ενοχλητικό είναι αυτό! Έχω φτάσει στο σημείο να τσακωθώ με φωτογράφο επειδή χρησιμοποιούσε φλας μεγαλύτερης φωτεινότητας από την επιτρεπόμενη! Ασε, άσε τα θυμήθηκα και τσαντίστηκα!

Όσο για το τι γράφουν, ξέρεις, τα γνωστά, "να μη ξεχάσω να δω τη μαρία την άσχημη", "να πάρω κιμά για το μουσακά" κλπ..

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με την eleni λατρεμένη μας α-μπα όσον αφορά στις γνώσεις σου για τον κόσμο της μόδας: τα γυαλιά αποτελούν επίσης ένα είδος "προστασίας" ώστε να μην φαίνονται τα αποδοκιμαστικά ή επιδοκιμαστικά βλέμματα των κατά κόσμον fashion editors. "Να μην αποκαλυφθούν". Όσο για τις σημειώσεις, εκτός από τη λίστα με τα ψώνια της εβδομάδας, παίζει και τι υλικά, υφάσματα, χρώματα, ύφος, στιλ καθώς και απαραίτητα το πρώτο και το τελευταίο κομμάτι της κολεξιόν. Η δική μου best off σημείωση ήταν η εξής "φέτος της μόδας είναι η κυτταρίτιδα". Ε, μα πολυαγαπημένοι designers, ο κόσμος είναι κακός και ακριβώς γι' αυτό δεν κάνουν όλα τα μοντέλα για να προβάλλουν τα μαγιώ σας :)

stella είπε...

ναι τα γυαλια χρειάζονται για τα φλας των φωτογράφων άλλά και τα φώτα που πέφτουν πάνω στην πασαρέλα, αλλά σε ενοχλούν μόνο αν κάθεσαι front row.
τα σχόλια φαντάζομαι είναι για να μπορούν να θυμηθούν την ώρα που θα διαλέξουν νικητή ποιος είχε ποια κολεξιόν. η heidi ενίοτε σημειώνει αστεία σχόλια τύπου 'το μοντέλο έμοιαζε με γιγαντιαίο λουκάνικο' και άλλα τέτοια γερμανικά