12/2/09

Στο περιοδικό Interview έχουν μάγους

Σε αντίθεση με το GQ, οι φωτογράφοι του Interview ξέρουν τη δουλειά τους. Κοιτάω και ξανακοιτάω και δε μπορώ να πιστέψω ότι έκαναν τόσο ενδιαφέρουσα την Mary Kate Olsen, αυτό το καχεκτικό που έγινε διάσημο επειδή είναι το μισό ενός διδύμου που γράφει καλά στην κάμερα παίζοντας σε ταινίες που συνοδεύονται από ποπ κορν με τεχνητό βούτυρο. Αυτό δε με πειράζει και τόσο να πω την αλήθεια, αυτό που με πειράζει είναι ότι εξακολουθεί να πολλαπλασιάζει την τεράστια περιουσία της παριστάνοντας τον designer με επιχείρημα ότι έχει φορέσει πολλά ακριβά ρούχα ως τώρα, οπότε γιατί να μη μπορεί και να σχεδιάσει κι όλας? Αν τα λεφτά δημιουργούσαν και γούστο θα είχε αλλάξει κομμωτή η Γιάννα Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου εδώ και χρόνια.

Για να σας θυμίσω ποια είναι η Mary Kate Olsen, είναι ΑΥΤΗ:


7 σχόλια:

googoomucks' 3d είπε...

Ρε συ δεν μοιάζει καθόλου!!Εδώ τη λες και ωραία...

Naf είπε...

καλά...ωραία δεν την λές..αλλά τουλάχιστον ασχολείσαι πάνω απο 3' μαζί της αν μη τι άλλο!

franchise me είπε...

ρε συ α, μπα, χθες αναρωριόμουνα τη να έχει γίνει εκέινη η στυλίστρια σκάχτρων που είχανε. Νομίζω τη΄λέγανε Rachel Zoe.΄΄Εχεις κανένα νέο της?

Α, μπα? είπε...

ανανέωσε το ριάλιτι για 2η σεζόν και έχει συμφιλιωθεί με την Nicole Richie

franchise me είπε...

τέλεια.
Φαντάζομαι θα κυκλοφορεί΄ακόμα με τα κόκκαλα της (το φρικιό)

aura voluptas είπε...

Καλέ ! Η εγγονή της Daryl Hanna στο Blade Runner !

Το Ίντερβιου προτείνει τις καλύτερες αποκριάτικες στολές και το κάνει με μεγάλη επιτυχία . Μπράβο ( και το εννοώ ) !

Ανώνυμος είπε...

ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室