4/3/09

Περιστέρια?

Κοιτάξτε τι έχουν πιάσει τους τελευταίους μήνες στα σύνορα της Αμερικής και κυρίως σε αεροδρόμια της Νέας Υόρκης. Εκτός από τα ναρκωτικά υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα. Το εντυπωσιακό δεν είναι τι προσπαθεί να περάσει ο κόσμος από τα σύνορα, αλλά ο συνηθισμένος λόγος που έκανε την αστυνομία να τους ψάξει περισσότερο μέχρι να ανακαλύψει τι κουβαλάνε δεν είναι ούτε τα σκυλιά, ούτε οι ακτίνες, ούτε ο ανιχνευτής μετάλλων. Είναι ότι όλοι αυτοί "φέρονταν νευρικά". Ξέρω κάνα δυο ανθρώπους με μηδέν συναίσθημα. Θα έκαναν καριέρα στο λαθρεμπόριο.

Αll time classic- διαμάντια που βρέθηκαν πάνω σε επιβάτη που προερχόταν από το Τελ Αβίβ. Η αξία τους είναι 1.2 εκατομμύριο δολάρια.

Ο εξυπνάκιας- Γερμανός στο JFK, προερχόμενος από τη Γκάνα, έβαλε 8 κιλά κοκαϊνη στο χαρτοφύλακά του. Αν στη δίκη ισχυριστεί ότι τον παγίδεψαν, μπορεί και να τον πιστέψουν. Τόσο άνεση πια?

Καλή προσπάθεια- μια 18 χρονη Αμερικανίδα μετεμφίεσε κουτιά με κοκαϊνη σε κονσέρβες με λαχανικά από τον Άγιο Δομίνικο την περασμένη πρωτοχρονιά. 2 κιλά αξίας 200.000$.

Κι άλλη καλή προσπάθεια- 27 χρονη Αμερικανίδα μετεμφίασε υγρή κοκαϊνη σε Kahlua.

Oι αριστοκράτες- 2 Άγγλοι επιβάτες κουβαλούσαν αυτά τα αντικείμενα Faberge αξίας 125.000$. Toυς έπιασαν επειδή δεν τα δήλωσαν και μετά ανακαλύφθηκε ότι ήταν κλεμμένα.


Jumbo δε λες τίποτα- 3,5 κιλά ηρωίνης μέσα σε σοκοφρετίτσες. Βρέθηκαν σε βαλίτσα επιβάτη από την Κολομβία.

Οι μυστήριοι- 3 κινέζοι έκρυψαν 10 πουλιά ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ. Για να τα φάνε τα μετέφεραν? Ο βασιλιάς όλων των λαθραίων. Αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε να περάσει από τα σύνορα προς την Αυστραλία 2 περιστέρια τυλιγμένα σε εφημερίδες.

5 σχόλια:

eleni είπε...

κοίτα να δεις! και ο άλλος έβαλε απλά 5 μπουκάλια ρούμι και 1 μπουκάλι καθαρό αλκοόλ στη βαλίτσα του χωρίς να δηλώσει τίποτα και ήταν κύριος. Αλλά αυτά είναι τα τυχερά του να είσαι σκίουρος...μηδέν συναίσθημα.

Θράσος είπε...

Αεν έσκασαν από τη βρώμα τα καυμένα τα περιστεράκια;

googoomucks' 3d είπε...

γιατί να θες να περάσεις πουλιά στις βαλίτσες σου ή πάνω σου??

Villy είπε...

epeigontos halaoua....tha bleksan stin triha ta poupoulakia tous ta kaimena ta peristerakia

:D

Α, μπα? είπε...

καλά villy ΤΩΡΑ το πρόσεξα αυτό!!! αν είναι δυνατόν

googoomucks' εεεε....έλα ντε