5/3/09

Το πρόβλημα με το ριάλιτι "RuPaul's drag race"

αυτή είναι κάποια απ'όλες, που τα πήγε καλά σ'αυτό το επεισόδιο. Περισσότερα δε μπορώ να σας πω.

Eίναι εξωφρενικό, είναι πέρα από κάθε φαντασία, είναι ένας άλλος κόσμος, αλλά έχει το εξής μειονέκτημα: όλοι αλλάζουν εμφάνιση κάθε 5 λεπτά βάζοντας άλλες περούκες και άλλα ρούχα. Αν προσθέσεις το γεγονός ότι τη μισή ώρα είναι άντρες και ο καθένας έχει από 2 ονόματα (αντρικό/γυναικείο) και ο ένας/μια αναφέρεται στον/στην άλλη κάθε φορά με άλλη ιδιότητα, είναι αδύνατον να καταλάβω ποια είναι ποιος με αποτέλεσμα να μην έχω favorites και αντιπάθειες, οπότε χάνεται όλη η χαρά του ριάλιτι. Να ένα πρόβλημα.

6 σχόλια:

eleni είπε...

αχ ωραίο ακούγεται αυτό!

surfmadpig είπε...

nai kai mena mia xara mou akugetai, vazw empros to download.

Α, μπα? είπε...

ε μπορεί εσας να σας κόβει περισσότερο και να τους ξεχωρίζετε, εγώ τα έχω μπλέξει

surfmadpig είπε...

vlepw to prwto epeisodio right now kai patisa pause gia na ertho kai na sou grapsw: EINAI TELEIO. TO AGAPO. SE EUXARISTW FILENADA!

Α, μπα? είπε...

my pleasure!

Ανώνυμος είπε...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片