10/4/09

Γκουπ γκουπ γκουπ!

Η αντιπαθητικιά του αιώνα ξαναχτύπησε με νέο newsletter. Αυτή η νοσηρότητα που με κάνει να τσεκάρω ψυχαναγκαστικά το site της ώστε να εκνευριστώ, γιατρεύεται? Ευτυχώς που ακόμα δεν κόβομαι με μαχαίρια ή δεν έχω βουλιμία, γιατί προς τα κει οδεύω κάθε φορά που το διαβάζω.

Αυτή τη φορά η Γκουπ μας πληροφορεί ότι μια καπαρντίνα μπορεί να φορεθεί και σπορ με φλατ παπούτσια αλλά και πιο καλά, με φόρεμα και τακούνια.

No shit. Δηλαδή αυτό δεν είναι το Α και το Ω των κανόνων γυναικείου ρουχισμού εδώ και δεκάδες χρόνια-είναι κάτι που ανακάλυψε η Γκουπ την προηγούμενη βδομάδα.

7 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

ωχ! πάλι καλά γιατί και εγώ έτσι τη φοράω!

Α, μπα? είπε...

παλι καλάααααα

Citronella είπε...

ωωω!είναι αιώνες μπροστά, λέμε!
σε σένα διάβασα για την Scarlet που ήθελε να χάσει κιλά για το Iron Man 2 και ξεκίνησε να κάνει παρέα με την Γκουι? Σε συνέντευξη πρέπει να το είπε.

Α, μπα? είπε...

χαχαα, δεν το ήξερα!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος που συμφωνεί στο ότι η Γκουίνεθ είναι καρααντιπαθητηκιά! Και ότι το Se7en είναι η μόνη ταινία της που επιτρέπεται να δει κάποιος.

vatraxokoritso είπε...

αν δεν ήταν διάσημη, θα ήταν απλώς μια ξερακιανή 35 που μοιάζει 45+, με φακίδες, πεσμένα βυζιά, άχαρα κοκαλιάρικα άκρα, ανοιχτή λεκάνη και αγελαδίσιο βλέμμα...
σε ποιον είπαμε αρέσει αυτή;...

Α, μπα? είπε...

μπα, πρέπει να είμαστε πολλοί που δεν την αντέχουμε (είναι και το βατραχοκόριτσο)