29/4/09

Πόσες ταινίες έχουν μείνει που δεν έχει γυριστεί το δεύτερο μέρος τους? Να πάρουν σειρά κι αυτές, να τελειώνουμε


Guess what. Ο Οliver Stone και ο Michael Douglas θα ενώσουν τις δυνάμεις τους γι'άλλη μια φορά (από τις ειδήσεις του Star την πήρα την φρασεολογία) για να γυρίσουν το Wall Street 2. Δε θυμάμαι καθόλου τι γινόταν στο 1 αλλά κάτι μου λέει ότι ο Michael Douglas στο τέλος δεν τα χάνει τα λεφτά του. Κάτι μου λέει ότι ούτε στο 2 χάνει τα λεφτά του, μήπως όμως τα χάνει γενικά? Αυτό θα ήταν ένα πραγματικά ρεαλιστικό σενάριο, με οικονομική κρίση ή άνευ.

13 σχόλια:

surfmadpig είπε...

ti kanis vradiatika? itane pu itane, PWS EGINE ETSI? panagiamou.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω,..γιατί δε βάφει τη ρίζα?!

Ανώνυμος είπε...

gia onoma tou theou. pos skatogerase etsi?????isa pou lene oti oi mikroteres gynaikes se xananionoun...

Α, μπα? είπε...

νομίζω ότι το μαλλί φταίει πάρα πολύ, επίσης καλύτερα να κόψει τα χαμόγελα γιατί τονίζονται οι ρυτίδες. Καλύτερα να υιοθετήσει ύφος John Voight (ποιος θυμάται το επεισόδιο Seinfeld που ο George νομίζει ότι έχει αγοράσει το αυτοκίνητό του, χαχα)

verve είπε...

Α ωραίο θα είναι αυτό. θα έχει και κοινωνικό μήνυμα. θα πρωταγωνιστεί ένα golden boy που όμως είναι πιο ηθικό από τα άλλα olden boys. και όταν αντιληφθεί που οδήγησαν την κοινωνία οι κινήσεις του θα καταλάβει ότι το πραγματικό νόημα της ζωής βρίσκεται στα μικρά απλά πράγματα αυτά που όλα τα λεφτά του κόσμου δεν μπορούν να αγοράσουν. και θα ξεκινήσει μια σταυροφορία ενάντια στην τυφλή και χωρίς κανόνες επιδίωξη του κακού κέρδους. Το μότο του στην ταινία θα είναι μια μικρή ιστορία που θα επαναλαμβάνει συνεχώς σαν ένα μικρό μανιφέστο.(όπως έκανε ο Σάμιουελ Τζάκσον στο pulp fiction). μια μικρή ιστορία που μου έμαθε μια φίλη μου. "ο άνθρωπος θέλει πάντα περισσότερα, όταν έχει ποδήλατο θέλει μηχανή, όταν πάρει μηχανή, θέλει αυτοκίνητο, όταν πάρει αυτοκίνητο θέλει καλύτερο αυτοκίνητο, όταν πάρει καλύτερο αυτοκίνητο θέλει και 2ο καλύτερο αυτοκίνητο, όταν τα πάρει κι αυτά θέλει ένα αεροπλάνο, όταν πάρει αεροπλάνο θέλει έναν πύραυλο΄. κι όταν πάρει τον πύραυλο πάει στο διάστημα και είναι μόνος του"

Α, μπα? είπε...

μήπως ξεκίνησες αστειευόμενος και στο τέλος έγινε σοβαρό?

verve είπε...

Ακριβώς έτσι α-μπα.
Φαντάζομαι κάπως έτσι ξεκίνησε και η ιδέα να κάνουν αυτήν την ταινία.

Moi aussi είπε...

Ρυτίδες - ρυτίδες, αλλά τα εμφυτεύματα στο στόμα σούπερ! Εκτυφλωτική λάμψη! Το μαλλί του βγήκε καροτί - σκουρί (από τη σκουριά, όχι από το σκούρο)

googoomucks' 3d είπε...

στην ταινία θα παίζει το γεροχούφταλο που έφαγε τη Wall Street με το κουτάλι??και επίσης αυτό δεν είναι "δε βάφει τη ρίζα" αυτό είναι "τα έβαφα μέχρι που έπαθα αλτσχάιμερ και μετά ξέχασα ότι τα βάφω"

stella είπε...

αχ και μετά να γυριστεί και το νούμερο 2 από εκείνη τη ταινία που τον παρενοχλεί σεξουαλικά η ντεμί μουρ. η ακόμα καλύτερα νούμερο 2 working girl / i have a mind for bussiness and a body (προφέρεται μπά-ντι) for sin!

Α, μπα? είπε...

verve να δούμε που κατέληξαν

moi aussi ναι αυτές οι άσπρες τσίχλες στο στόμα τυφλώνουν

googoomucks μάλλον έτσι εξηγείται

stella πω ωωω θυμήθηκες την τρελή ταινιάρα! Disclosure? Conclusion? πως την έλεγαν? μου είχε ανεβάσει την πίεση το μήνυμα του σκηνοθέτη τότε

Moi aussi είπε...

Είχε και μήνυμα το Disclosure; Ομολογώ ότι δεν το θυμάμαι...

Α, μπα? είπε...

το ¨μήνυμα¨ήταν ότι όταν μια γυναίκα παρενοχλεί σεξουαλικά, δεν είναι όπως με τους άντρες που πρόκειται για άσκηση εξουσιάς, αλλά γιατί την έφτυσε στο παρελθόν και το έχει βάλει στόχο, γιατί άλλη δουλειά δεν είχε