31/5/09

Στην ουσία πάντως είναι ένας 24 χρονος που η γιαγιά του του πλήρωσε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη


Είναι απίστευτο, αλλά πρόλαβα και πήγα στη Νέα Υόρκη πριν πάει ολόκληρος μικρός πρίγκηπας!

Ο Harry έχει κάνει τόσες βλακείες δημόσια τελευταία που το παλάτι τον έστειλε στη Νέα Υόρκη να δείξει πόσο καλό παιδί είναι, σε μία επίσκεψη στο Ground Zero και σ'ένα φιλανθρωπικό ματς πόλο με άλογα.

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Προκειμένου να κάνει φιλανθρωπία, παίζει ματς πόλο? Κάτι που κάνει ούτως ή άλλως κάθε μέρα για πλάκα επειδή χρηματοδοτείται για να είναι άεργος? Το ότι γράφω τώρα στο μπλογκ μπορεί να μετρήσει για φιλανθρωπία ή πρέπει να βάλω εισιτήριο για να γίνει αυτό?

Άσε το άλλο-αν κατάλαβα καλά, τον έστειλαν στη Νέα Υόρκη επειδή ήταν κακό παιδί, οπότε το ταξίδι είναι τιμωρία. Πρέπει να μιλήσω στους γονείς μου για τις παιδαγωγικές τους μεθόδους, τα ταξίδια είναι τιμωρίες και όχι διασκέδαση. Τώρα είναι αργά βέβαια, αλλά μπορώ να τους δημιουργήσω λίγες τύψεις. Τέλος, ας μην αρχίσω τα σχόλια για το πόλο πάνω σε άλογα.

Βέβαια κάτι καλό βγήκε, γιατί η Madonna ξόδεψε 150.000 δολάρια να να παρεβρεθεί αυτή και τα 2 της παιδιά στο γεύμα του ματς, πράγμα που μου φάνηκε πολύ αστείο. Δεν ήταν η μόνη, γιατί οι αμερικάνοι είναι οι μοναδικοί που παίρνουν στα σοβαρά την αριστοκρατία.

Από την άλλη τους παραδέχομαι όμως. Χρέωσαν τους πλούσιους 50.000 δολάρια το κεφάλι για να δουν τον μικρό πρίγκηπα να πετάει μπαλάκια πάνω σ'ένα άλογο, ενώ για τους κοινούς θνητούς το θέαμα ήταν δωρεάν. Είναι αξιοθαύμαστη ρύθμιση. Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα, οι κοινοί θνητοί θα πλήρωναν 300 ευρώ για να δουν τον πρίγκηπα μέσα από συρματοπλέγματα ενώ για τους πλούσιους θα ήταν τσάμπα.

12 σχόλια:

mahler76 είπε...

εεεε ε'ίσαι Νέα Υόρκη? την γρίπη να προσέχεις!

Maya είπε...

ελπίζω η Αυτού Μεγαλειότης να μιλήσει και στους δικούς μου γονείς για τις μεθόδους τιμωρίας που ακολουθεί.

Α, μπα? είπε...

αχ mahler, πολύ θα τό'θελα, αλλά εννοώ ότι πήγα πριν απ'αυτόν δλδ το Μάρτιο

maya χαχααα ε, στο επόμενο τσάι, φέρτο απ'εξω απ'εξω

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια το ότι γράφεις στο μπλόγκ σου είναι φιλανθρωπία, διότι μοιράζεις απλόχερα γνώση και ως γνωστόν η γνώση είναι δύναμη. Συμβάλλεις σταδιακά στη μείωση του αναλφαβητισμού, διότι αναλφάβητος είναι πλέον ο μη γνώστης της Lady GaGa και της Britney.

Flonsavardu είπε...

α-μπα σταμάτα να με φουρκίζεις με τις αμερικές, δηλαδή καθόλου δεν με λυπάσαι; φεύγει και ο "άντρας" μου σε 4 μέρες και όσο το σκέφτομαι ότι όσο αυτός θα γλεντοκοπάει στις αμερικές εγώ θα τελειώνω πτυχιακή συγχίζομαι. αλλά στο θέμα μας...

κοροιδεύουμε κοροιδεύουμε, αλλά να οι αμερικάνοι έχουν και λίγο μυαλό. ήταν και γαμώ αυτό που έκαναν.

Α, μπα? είπε...

κάποιος ανώνυμος με κοροϊδεύει λίγο...(αλλά μ'αρέσει:))

flonsavardu έλα μωρέ, σιγά τις αμερικές, αν δεν είσαι εσύ μαζί του χάλια θα περάσει!

TO ΓΛΑΥΚ είπε...

βασικά είναι ένας κακάσχημος.....24χρονος...μπλιαχ!

Ανώνυμος είπε...

Hahahha...enoite oti etsi tha ginodan stin Ellada!Kai ta 300 eurw liga mou fainode :P !

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος δεν κοροϊδεύει καθόλου και δηλώνει φαν της Α,μπα. Τσεκάρει ημερησίως το μπλόγκ και έχει πάθει κόλλημα με τα ψαράκια που τα ταΐζει σε κάθε του επίσκεψη.

Α, μπα? είπε...

γλαυκ κακάσχημος???

charmless man, ίσως ίσως, για θέσεις χωρίς συρματοπλέγματα θα είχε 500 το εισιτήριο

ανώνυμε φιου! ευχαριστώ!!

g for george είπε...

Τον βλέπω ρε 'συ στην φωτό να καλπάζει και να κουράζεται για την εκδήλωση και σπαράζω μέσα μου.

Α, μπα? είπε...

ναι άχου το γλυκό μου