10/5/09

Καιρό είχαμε

Είχε εξαφανιστεί τόσον καιρό η Amy από το Camden και ησύχασε το Λονδίνο. Τώρα που αποφάσισε να ριζώσει στην St Lucia, είπε να συμμετάσχει και στο Jazz Festival που διοργανώνεται εκεί. Θα έλεγε κανείς ότι οι κάτοικοι θα ήταν ενθουσιασμένοι που θα έβλεπαν live τέτοιο αστέρι αλλά συνέβη το αντίθετο: η Amy σύμφωνα με την παράδοση, παραπατούσε και ξέχασε τα λόγια από τα τραγούδια της-το κοινό, που δεν έχει φλομωθεί ακόμα με το hype, τη γιούχαρε (αν και τι λέω, και στην Αγγλία το ίδιο γινόταν) και η Amy αποχώρησε σεμνά. Η επίσημη δήλωσή ήταν ότι η συναυλία κράτησε περίπου 120 δευτερόλεπτα γιατί άρχισε να βρέχει. Βρε τι ατυχία.

8 σχόλια:

TRASHME είπε...

xaxa ki egw ayto diavasa.oti logw vroxhs den mporese na antapekselthei to koritsi.alla perimena upomonetika post a,mpa gia na mathw thn alhtheia.
krimas k pali krimas.

g for george είπε...

Κρίμα, πραγματικά. Ελπίζω να την βοηθήσει κάποιος να συνέλθει και κυρίως να βοηθήσει η ίδια τον εαυτό της. Την λυπάμαι και το λέω με την καλή έννοια.

Flonsavardu είπε...

δεν έχω να σχολιάσω τίποτα το σχετικό, εκτός του ότι πήρα ένα ιρλανδικό περιοδικό τύπου "τσάο" εγχώριο, που τρέφει την ίδια "αγάπη" που τρέφεις και εσύ για το goop και σε θυμήθηκα!

(πι ες λέει ότι η γκουίνεθ συγχίστηκε με κάποια της οποίας το όνομα δεν λέει)

Α, μπα? είπε...

trash me έεεετσι έεετσι, μόνο στο Α, μπα? υπάρχει τέτοιου είδους ενημέρωση...

g for george, κι εγώ το ίδιο

flonsavardu στην Ιρλανδία μένεις? Και τι κάνεις εκεί?
όλοι αγαπάνε το Goop!
(H Winona Ryder είναι, και το κακό που έπαθε είναι που την πιασανε να κλεβει)

Flonsavardu είπε...

ααα, πολύ ωραία θα ήταν να έμενα στην ιρλανδία!! ααααχ.

μόνο μέχρι την τετάρτη! :)

(και ναι το έλεγε αυτό για τη γουινόνα, αλλά δεν ήταν και σίγουρο)

Α, μπα? είπε...

ααα ταξιδάκι!

(εεε έλα τώρα τι κάνει νιαου νιαου...κι είναι άλλη μια απόδειξη για το πόσο σιχαμένη είναι η Γκουίνεθ-μα είμαστε με τα καλά μας, να γράφεις τέτοια πράγματα δημόσια όταν είσαι τόσο διάσημος???)

Stratos Bacalis είπε...

Φαντάζομαι την Έιμι: Βρέχει ή με φτύνουν?

Α, μπα? είπε...

χαα, ταιριάζει τέλεια