3/6/09

Στυλιστική πρόταση από την Α μπα? (γιατί εδώ θα γίνετε άνθρωποι)


Τα γυαλιά της Peggy Guggenheim! Κάτι που σίγουρα δε θα φοράει άλλος-η σ'όλη την παραλία-μη σου πω σ'όλο το νησί. Το νομό. Ίσως και στη χώρα!

Τιμή: 250$ και μπορείτε να τα παραγγείλετε online από το site του Μουσείου Guggenheim.

8 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

δεν ξέρω αν το λες για πλάκα, αλλά αι λάικ βερι ματς!

Μαριλένα είπε...

Α-μπα με σκοτώνεις, είχα διαβάσει τα της Πέγκυς (μια βιογραφία από τη Νεφέλη, 'εθισμένη στην τέχνη') και είχα εντυπωσιαστεί από το καλλιτεχνικό της ένστικτο. (επίσης το πρέπον είναι ανθρώποι, ο τόνος στην παραλήγουσα :-)).
Τώρα που το σκέφτομαι η ενδεδειγμένη απάντηση σ' ένα τέτοιο σχόλιο είναι "αγόρασε τα, μαντάμ, και ξεφορτώσου μας", αλλά ένεκα το θάρρος των διδύμων κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Αι λάικ του

battered couture είπε...

loipon eisai krufo style icon i mou fainetai?? e?

Α, μπα? είπε...

flonsavardu, δεν είμαι σίγουρη πως το λέω, να σου πω την αλήθεια

η αλήθεια είναι ότι είναι φοβερή ιδέα ως tribute στην Πέγκυ που μεγάλο ρισκπέκτ εννοείται, αλλά δεν θα τα φορούσα, ακριώς για τον ίδιο λόγο: παραείναι χαρακτηριστικά.

και εντελώς σοβαρά (πω πω θα πέσει κεραυνός) θα ήθελα να τα είχα αλλά όχι για να τα φοράω.


battered couture, (χιχιχιχι)

Α, μπα? είπε...

Μαριλένα, χαααα ποτέ δεν θα έδινα αυτή την απάντηση, το βιβλίό το έχω δει κι εγώ κι όλο αναρωτιέμαι αν πρέπει να το παρω και μετά με πιάνει το ταξικό μου και λέω σιγά μη διαβάσω τη ζωή της παμπλουτίδου, που τα είχε όλα λυμένα και έκανε τέχνη, άλλοι πεθαίνουν γι'αυτό κλπ κλπ κλπ και μετά παίρνω άλλο ένα βιβλίο του Φίλιπ Ροθ (καταλαβαίνω και μόνη μου την ιδεολογική ασυνέπειά μου, γι'αυτό και την αναφέρω)

mahler76 είπε...

αχ και για την εξεταστική του Ιουνίου είναι μια χαρά!!!

Θράσος είπε...

δεν θυμίζει λίγο batman?