24/6/09

Ώριμος άντρας

Ο Marilyn Manson θέλει να είναι απόλυτα συμβατός με την εικόνα του και δήλωσε ότι μετά το χωρισμό του με την Εvan Rachel Wood την πήρε 158 φορές τηλέφωνο σε μία μέρα. Φαντάζομαι ότι εννοεί αναπάντητες κλήσεις, γιατί αν υποθέσουμε ότι προσπαθούσε επί ας πούμε 12 ώρες, μας κάνει 720/158=4,55 λεπτά. Είναι αδύνατον να κάνεις small talk κάθε 4,55 λεπτά επί 12 ώρες, ειδικά με το ίδιο πρόσωπο.

Συνεχίζοντας την κλάψα είπε πως κάθε φορά που εκείνη δεν απαντούσε (ας υποθέσουμε και τις 158 φορές) έκανε μια χαρακιά στο χέρι του ή στο πρόσωπό του για να δει η Άπονη "πόσο κακό του έχει κάνει" . Τότε πρέπει να μας πει τι μάρκα μέικ απ χρησιμοποιεί γιατί τα σημάδια είναι εντελώς αόρατα.

Ο κόσμος λέει διάφορα πράγματα για να προωθήσει δίσκους, ταινίες, καριέρες κλπ αλλά με το να εμφανίζεσαι εθελοντικά ως παθέτικ λούζερ (δε μου έρχεται στα ελληνικά, σόρι) αφαιρείς το δέος που υποτίθεται ότι πρέπει να εμπνέεις στον πελάτη για να ξοδέψει τα λεφτά του για χάρη σου. Τέτοιους βλέπω και στην πραγματική μου ζωή (not really, αλλά έχω ακούσει...:)

9 σχόλια:

googoomucks' 3d είπε...

1. και ποια είναι αυτή η Evan για να καταλάβω δηλ
2. 158?? τις μέτραγε?? εγώ δε μπορώ να μετρησω πάνω από το 50, βαριέμαι
3. απο τα χαζοβαψίματα που έχει κάνει αυτό είναιτ ο χειρότερο
4. pathetic loser=emo στην κατάστασή του??
5. α, μπα can do math!

fugoponi είπε...

Θεά!
Και το καλύτερο είναι η αυθόρμητη παραδοχή "not really, αλλά έχω ακούσει"
:)

dsquared είπε...

Το εχω πει 100 φορες, το κοκκινο κραγιον δεν κολακευει μετα απο καποια ηλικια.
din

marta είπε...

Τι γελοίος άντρας! Και πάλι καλά να λέει που του έκατσε η Evan!

Α, μπα? είπε...

Η EVAN είναι μια ανθυποηθοποιός

το κόκκινο κραγιόν είναι για λίγους, πράγματι

ναι, αριθμητική ξέρουμε, παθέτικ λούζερς προτιμούμε να αποφεύγουμε...αλλά με σχετική επιτυχία-συνολικά πάντως, το προσπαθούμε

battered couture είπε...

on a downward spiral o manson. Katafere na ginei h media pornh pou sxoliaze me to performance tou palaiotera. Apla anaferw oti ekane dueto (sto opoio malista raparei) me ton felo twn felwn lady caca.

p.s. Kalo to "felos twn felwn" e?

Sweet and bitter είπε...

Μα καλά, γιατί έχει κάνει το περίγραμμα των χειλιών τόοοοσο έξω; Σα μουτζούρα είναι!

Οι 158 φορές απλά ασχολίαστες!

g for george είπε...

Sweet and bitter το περίγραμμα των χειλιών σε πείραξε! δες παιδί μου ξανά την φωτό!

Ανώνυμος είπε...

色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室