16/6/09

Έκλεισε το τελευταίο Virgin Megastore της Βόρειας ΑμερικήςΤo πρώτο Virgin Megastore άνοιξε στο Λος Άντζελες το 1992. Οι προσφορές που έκανε και η ατμόσφαιρα που παρέπεμπε σε κλαμπ κέρδισε το κοινό και πάρα πολλά δισκάδικα στον κόσμο το μιμήθηκαν. Στον απόγειο της δόξας υπήρχαν 23 καταστήματα στην Αμερική και πολλά στην Ευρώπη. Από το 2007 και μετά ο κολοσσσός προσπαθούσε να κρατηθεί πουλώντας ρούχα και άλλα αξεσουάρ-όμως η κρίση της πώλησης μουσικής κέρδισε και το τελευταίο υποκατάστημα, στη Union Square της Νέας Υόρκης, έκλεισε.

Προσωπικά, νομίζω ότι δεν έχω μπει ποτέ σε Virgin Megastore στη ζωή μου.

11 σχόλια:

Ιφιμέδεια είπε...

Ούτε στης Σταδίου;

Α, μπα? είπε...

όχι! πουθενά

aura voluptas είπε...

Αχ ! Το πρόλαβα ! Είχα πάει σ'αυτό το Virgin !! Βασικά ο προορισμός μου ήταν το Strand που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα . Ήταν όμορφο και τεράστιο αλλά λίγο απρόσωπο ( όπως όλα τα τεράστια ). Της Παναγιάς τα μάτια αγόραζες εκεί μέσα αλλά οι τιμές δεν ήταν καλές . Πάει κι αυτό ... Πάμε για άλλα .

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ που μπήκα στα Virgin και στα Village στο Μαρούσι που πριν 2 χρόνια έκλεισαν και στου Mall σαν εμπειρία θα το χω, μόνο που δεν ψώνισα ποτέ μου τίποτα γιατί ήταν, απ'ό,τι θυμάμαι, ακριβότερα από άλλα μαγαζιά (π.χ. Metropolis). Πριν κανα μήνα που πέρασα από τα Virgin του Mall είδα ότι στην ουσία υπολειτουργούν. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται και τα Prime Timers αλλά και πάλι δεν προσελκύει πολύ κόσμο. Οπότε δε θα ξαφνιαστώ αν εξαφανιστούν και στην Ελλάδα τα Virgin.

Α, μπα? είπε...

aura, και ποιος το έλεγε ότι θα έκλεινε τότε ε?

ανώνυμε τα virgin της Ευρώπης έχουν άλλο ιδιοκτήτη, αλλά μαζί με το τέλος των franchise-δεινόσαυρων υποθέτω ότι θα κλείσουν κι εδώ

googoomucks' 3d είπε...

στο αεροδρόμιο όμως στέκει ακόμα!!
στη σταδίου δεν ξέρω..αχ λεφτά που εχω ακουμπήσει σε cd!!δε μετανιώνω καμία αγορά!!!

enteka είπε...

της θεσνίκης πάντως έχουν κλείσει εδώ και καιρό, και πρόσφατα στη θέση τους άνοιξε γκαπ.

φοβερή η φωτογραφία με το ιδιόχειρο μήνυμα...

Α, μπα? είπε...

να πω την αλήθεια, προτιμώ τα γκαπ από τα virgin

ναι ωραία, και το σκιτσάκι εχει πολύ πετυχημένο ύφος

g for george είπε...

Είχα πάει να πάρω ένα CD από γνωστό κεντρικό music store στην Αθήνα πριν 3-4 χρόνια. Το CD ήταν σχετικά παλιό και το είχαν 10€. Αργότερα περνούσα τυχαία από ένα Virgin που ήταν εκεί κοντά και μπήκα να ρίξω μια ματιά. Βρήκα το ίδιο CD 20€.

Μπορεί το πρώτο πολυκατάστημα να είχε στοκ, δεν ξέρω, αλλά στα virgin δεν ματαπάτησα.

Α, μπα? είπε...

νομίζω και καλά έκανες

Ανώνυμος είπε...

免費視訊聊天,哈啦聊天室,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,A片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,A片,A片,ut聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,a片