28/7/09

Μα τι έχει πάθει ο Καρλ?Μήπως αρχίζει και τον χτυπάει η άνοια, γιατί τώρα αποφάσισε να βάλει τη Lilly Allen να διαφημίσει τσάντες Chanel παριστάνοντας μάλιστα την Χόλυ Γκολάιτλι. Από που να το πιάσω, πραγματικά δεν ξέρω. Αν αποφάσισε να διαλέγει σαχλοκούδουνα, καλύτερα να πάει κατευθείαν στην Πετρούλα Κωστίδου (ή Κωστούλα Πετρίδου?) για να πιάσουμε όλοι το υποννοούμενο. Μάλλον δεν γνωρίζει την ύπαρξή της, γι'αυτό διάλεξε αυτή που διάλεξε. Τώρα κάποιος θα μου πει ότι έχω άδικο και ότι κάνει καλή μουσική. Η μουσική της είναι καλή για μαζικές συναυλίες στην Αγγλία, καλή για μπαρ στην Αθήνα, άσχετη όμως με τις τσάντες Chanel. Δεν καταλαβαίνω που βαδίζει αυτός ο κόσμος, εμείς στην εποχή μας είχαμε σέβας στους θεσμούς. Τέλος, και οι 2 φωτογραφίες είναι αποτυχία. Μοιάζει σαν δίχρονο που έβαλε τα τακούνια της μαμάς της και ξέρει μόνο μία πόζα, αλλά χωρίς τον παράγοντα "χαριτωμένο".

10 σχόλια:

dsquared είπε...

Θα συμωνισω στο οτι η κοπελιά δεν εχει εμφυτη την κομψοτητα.

din

dsquared είπε...

Θα συμωνισω στο οτι η κοπελιά δεν εχει εμφυτη την κομψοτητα.

din

Κακίστρω είπε...

ΤΟ τσαντικό όμως τα σπάει...

Αυτή πάλι όχι...

Viv είπε...

Άντε μωρέ τη βλαχάρα που μέχρι πέρσι μας έβαζε την τουτού με το σταράκι (βλέπε shabby chic) και, εδώ που τα λέμε, πολύ καλά έκανε. Αυτό αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, ότι όσο "αυθεντικό" και "πρωτότυπο" και "κοιτάξτε με" να είναι το στιλ κάποιας, κατά βάθος πάντα θέλει να κρατήσει μία Chanel και να είναι Parisian chic. (Lady Gaga ακούς; Ακούω να λες!) όσο για τον karl, πάει και αυτός ξεμωράθηκε και προσπαθεί να μη χάσει το link με τα νιάτα. Και τελοσπάντων αν της έδινε να κρατήσει τη chanel και τη φωτογράφιζε με το δικό της στιλ το αποτέλεσμα νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο...

TRASHME είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TRASHME είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Katerina είπε...

Δεν μοιάζει καθόλου με την Lilly Allen. Τσάμπα την έκανε την φωτογράφηση δεν νομίζω να καταλάβει κανείς ότι είναι αυτή!!!!Είπαμε να τις αλλάζουν αλλά όχι κ έτσι!!!!

Α, μπα? είπε...

χαίρομαι που συμφωνείτε! οι τσάντες είναι ωραίες μεν, αλλά με τόσο κοντράστ προκειμένου να "δείξει" η Lilly δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς είναι. H ανάλυση της Viv είναι ακριβέστατη (κλαπ κλαπ) και κατερίνα, εμ αν δεν τραβάει το΄άλογο, το πλακώνουμε στο φότοσοπ

Stratos Bacalis είπε...

Εγώ με την Viv είμαι, με κάλυψε απόλυτα. Ο Καρλ το έχασε από τ΄τοτε που αδυνάτισε και πούλησε όλες τις αντίκες έπιπλά του για να το παίξει τζόβενο και μοντέρνος. Ξέρεις ότι έχει πάνω από 100 i-pod γιατί βαριέται να φτιάχνει βιβλιοθήκες με τα τραγούδια του και του τα φτιάχνουν οι βοηθοί? έλεος.

Α, μπα? είπε...

ω θε μου, τι ντεκαντάνς