3/8/09

Tελικά μάλλον είμαι διάνοια στα μαθηματικά


Στα διάφορα internets κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Nicholas Cage είναι άφραγκος. Χρωστάει στην εφορία 6.5 εκατομμύρια δολάρια. Για ένα νανοδευτερόλεπτο πήγα να τον λυπηθώ, μετά όμως ενεργοποιήθηκε ο κυνισμός της Α, μπα? και διάβασα και παρακάτω.

Τα χρέη είναι από το 2007. Πρόκειται για φόρους που δεν πλήρωσε ποτέ, άρα δεν πρόκειται για καμμιά τρελή ατυχία, θέλω να πω, ξέρει ότι δεν πλήρωσε. Πριν από λίγους μήνες έδωσε και 666.000 δολάρια για να τακτοποιήσει κάτι άλλες παρασπονδίες που είχε κάνει. Αν με διαβάζει, νομίζω ότι η λογίστριά μου είναι καλύτερη. Nicholas, αν με διαβάζεις, στείλε μέιλ.

Και μετά διαβάζω παρακάτω: πουλάει ένα σπίτι που κάνει 3.5 εκ. δολάρια κι ένα άλλο που κάνει 35 εκατομμύρια δολάρια. Πες ότι είναι πεσμένη η αγορά και δεν την πιάνει την τελική τιμή. Ας πούμε ότι βγάζει 3+29=32 εκατομμύρια δολάρια. Βγάλε τα 6.5 και τι μας μένει? Μην τρέξετε στα κομπιουτεράκια σας, θα σας πω εγώ: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΆ. Οπότε λέω να κρατήσω τον οίκτο μου για κάποια άλλη περίπτωση.

11 σχόλια:

Δραπέτης είπε...

25,5$ MONO?????????? Mpa den tha ta vgalei pera....

meraldia είπε...

Ntertia pou ehei o kaimenos o Nicholas..

charmless man είπε...

Eisai teleia !

Flonsavardu είπε...

http://starrtrash.blogspot.com/2008/12/lady-ga-ga-admits-true-sex.html

που είναι αυτό;;;

Flonsavardu είπε...

σορρυ, ανακαλώ. αυτό που σου έστειλα είναι ένα blog γεμάτο ψεύδη! όχι σαν και το δικό σου!

franchise me! είπε...

είσαι το νούμερο ένα blog κουτσομπολιού στην Ελλάδα. Είσαι καλύτερη και από το Downtown. Και τώρα τζάσε το βατράχι και βάλε τα ψαράκια. Έχω πάθει εθισμό. Αν δεν τα βάλεις, θα τα βάλω εγώ στο δικό μου.

tzagalagabugu είπε...

Bring the fish back!!!στο λαο σου!

Α, μπα? είπε...

παντως, η λέιντι μοιάζει καπως με άντρα, αυτό να λέγεται

κατά τ'αλλα, παιδιά, τι ωραία λόγια!!!! ευχαριστώ παρα πολύ, θέλω κι άλλο:)

Ερμής είπε...

Αχ Νίκολας Νίκολας...είχαμε γνωριστεί τότε με τα γυρίσματα του λοχαγού Κουνέλι στην Κεφαλλονιά. Τι υπέροχες στιγμές μου χάρισε. Με πήρε τηλέφωνο τις προάλλες να με ρωτήσει αν ευκολύνομαι καμια εικοσαριά εκατομμυριάκια (δολλάρια φυσικά). Ενα δάκρυ κύλησε απο το μάγουλο μου...λίγο πριν του κλείσω το τηλέφωνο στα μούτρα...

Υ.Γ. Σας ακούγομαι σκληρή το ξέρω αλλά έχω κι εγώ έξοδα!Δεν βγαίνω!

Α, μπα? είπε...

ε, ας του έδινες 10, θα τα εβρισκε απο αλλού τα υπόλοιπα

Ανώνυμος είπε...

自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片,A片,A片,a片,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,色情,成人影片,色情影片,免費A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片