15/9/09

Σου'χει φύγει λίγο η μάσκαρα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο


Το σχόλιο της Madonna για την εμφάνιση της Lady Gaga στα βραβεία MTV ήταν: "She looks like she's going to carnival in Venice, very beautiful." Νομίζω ότι πάμε για ατάκα 2009.

9 σχόλια:

aura voluptas είπε...

Eννοείται !

( πάρα κάτι χρόνια γμτ, την έχασε την οντισιόν - θα την έπαιρναν σίγουρα στο " Δράκουλα " του Κόπολα να ξεζουμίσει τον Κιάνου )

Ανώνυμος είπε...

Βρε aura, εκει επαιζε κοντζαμ Μπελουτσι! Τι να κανει το στοιχειό της λιμνης με την Θεα? Ασε που εμενα εδω, μου θυμιζει αρουραιο.


Aurelia

weil είπε...

Ημαρτον http://www.mtv.com/videos/news/436780/madonna-admires-lady-gagas-fashion-at-the-vmas.jhtml

Ανώνυμος είπε...

κύλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι....αν η Madonna ή το καρναβάλι του Ρίου-Αντιρίου που μας έβαλες.. είναι ο τέντζερης ή το καπάκι...αααααα μη με ρωτάς δε ξέρω!

Moi aussi είπε...

Πάλι καλά που δεν είπε: "Είναι σαν τον απαυτό της Μαϊμούς, very beautiful"

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η Μαντόνα είναι σατανική παμπόνηρη γριά αλεπού -για όποια λέει καλό λόγο μετά από λίγο καιρό καταστρέφεται η ζωή της, θυμάμαι τη Μπρίτνευ που τη φίλαγε και την έχριζε διάδοχο και πήρε τον κατήφορο σα τη Λάσκαρη και χειρότερα

Ανώνυμος είπε...

Α,μπα γιατί μας την έβαλες εις διπλούν την αλογοδόντα, την εμπεδώσαμε!!! Θα την βάλω γουολπέιπερ να ξεχνάω τις πίκρες μου με τίτλο υπάρχουν και χειρότερα

dsquared είπε...

Στην ουσια ηθελε να πει πως...
she is the carnival of Venice!

din

eleni είπε...

Ναι γεια σας, θα ηθελα να αφιερώσω στη κυρά- gaga από το Ηράκλειο το "είσαι σα κουνέλι" του Μ. Ρακιντζη. Για σενα ρε Γκαγκα!