4/9/09

Ο Βig ξανάνιωσε, οι υπόλοιποι όχι και τόσοΤα γυρίσματα συνεχίζονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης και η ασφάλεια είναι τεράστια λες και απειλείται ο Πρόεδρος. Σωματοφύλακες διώχνουν τρελαμένες τηνέιτζερ που προσπαθούν να ευλογηθούν από το στρίφωμα της Sarah Jessica Parker με τόσο σκαιό τρόπο, που η Βασίλισσα τους είπε να κρατιούνται και να μην τις αρχίσουν στα χαστούκια.

6 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

χαχαχαχα. καλά αυτός τι κάνει πια; να σου πω. το λίφτινγκ φαινόταν στο σεδσ 1. κάτι με τα φρύδια του δεν πήγαινε καλά. αλλά τώρα είναι φαίνεται 1 χρόνο μετά, θα έχει κάνει και τα ψιλορετουσαρίσματα του, θα ήρθε το λίφτινγκ και θα αναδείχτηκε επιτυχώς.

Ανώνυμος είπε...

h kyria patsioura apo to erwtodikeio...?pounanai?

Φανή είπε...

Αυτός μου θυμίζει τον πρωταγωνιστή από την ελληνική Νταντα (δεν θυμαμαι πως τον λενε) αλλά παντα ασταλάκωτος και σοβαρος. Αι σιχτίρ...

aura voluptas είπε...

Εδώ μεγάλωσε το παιδί του Στηβ και της Μιράντα ( και είναι και φτυστό η μάνα του η μουντρούχω ), οι άλλοι τί θα έκαναν ???

Μόνο εμάς Α, Μπα μου και τον Μπιγκ δε μας αγγίζει ο χρόνος . Ό,τι κι αν έκανε ο Νοθ, είναι ό,τι πιο επιτυχημένο έχω δει σε " επώνυμο " άντρα εδώ και πολλά χρόνια !!! Μπράβο στον γιατρό του, θερμά συγχαρητήρια . Έχασε όμως και κιλά . Ωραίος ο Κρις ( γιαμ ... )

Α, μπα? είπε...

έχασε κιλα ναι, αλλά η φάτσα? η φάτσα? είναι καλύτερη και από παλιά! πρέπει να έχει τον ίδιο γιατρό με τον Τζόνι Ντεπ

aura voluptas είπε...

Nα τον έχουμε στα υπ'όψη ... ( τον γιατρό )