27/10/09

Έχω μια παρανοϊκή θεωρία (όχι και τόσο)


Η θεωρία έχει ωριμάσει μέσα μου, οπότε είναι ώρα να το πω. Αναρωτιόμουν καιρό γιατί η Madonna ήθελε σώνει και ντε να υιοθετήσει παιδί από το Μαλάουι και γιατί εξακολουθεί να ασχολείται μ'αυτή τη χώρα. Το λέω γιατί οι νόμοι ήταν εντελώς εναντίον της, γιατί να μην πάει σε μια άλλη εξίσου φτωχή, λες και δεν υπάρχουν? Η ίδια είπε πως της τηλεφώνησε κάποια σχετική κυρία που ήθελε να την αφυπνίσει και τη συγκίνησε-πιο ψεύτικη ιστορία δεν γίνεται να υπάρχει, λες και η Μαντόνα θα σηκώνει το τηλέφωνο χωρίς να ξέρει ποιος είναι. Και λες ότι δεν θα της τηλεφωνούν 43789505845ν4 φιλανθρωπικές οργανώσεις έτσι κι αλλιώς-γιατί να διαλέξει το Μαλάουι?

Αρχικά έλεγα πως της αρέσει να της λένε όχι που και που για να θυμάται τις παλιές καλές εποχές, αλλά δεν ήταν αρκετά δυνατή θεωρία...οπότε η άλλη μου εκτίμηση ήταν ότι έχει σχέση με τη "θρησκεία" της και οι μοναδικοί άνθρωποι που θα είναι σε θέση να της πουν τι να κάνει θα είναι οι Ιεροί Ιερείς της Καμπάλα ή ό,τι έχουν εκεί. Καθώς αυτοί έχουν μια σχέση με αρχαίες φιλοσοφίες/απαρχές του κόσμου/νόημα ύπαρξης κλπ, κάτι θα είχαν ανακαλύψει στο Μαλάουι και θα ήταν μεγάλο ζήτημα τιμής η ύπαρξή της εκεί.

Ε λοιπόν, χθες η θεωρία μου ολοκληρώθηκε:

τι λέτε? υπάρχει περίπτωση να έχω δίκιο?Ή πρέπει να αρχίσω να βγαίνω πιο συχνά έξω?

4 σχόλια:

bourboulithres είπε...

"LOL μαλάκα LOL", που θα λεγε και ο Φοίβος Δεληβοριάς!

(Ατάκα απ τις περσινές ζωντανές εμφανίσεις του στο Γυάλινο. Έχει και ιστορία από πίσω αλλά τώρα βαριέμαι να την αναπτύξω. Αυτές τις μέρες με έχει συνεπάρει ο κυνικός μου εαυτός!)

Ουφ! είπε...

bourboulithres είδες live? τέλειος!!!
:-))))
η ατάκα υπάρχει στο youtube :-)

στο θέμα μας: έχεις απόλυτο δίκαιο, και μάλιστα η Μαντόνα ανακάλυψε ότι η γιαγιά των παιδιών και η ίδια είναι δις εκατομμυριοστά ξαδέλφια, γι αυτό και το κόλλημα με τη χώρα ;-)

bourboulithres είπε...

Ναιιι τέλειος!!!
Thx Ουφ!
:)

Για όποιον ενδιαφέρεται, η ανάλυση της ιστορίας πίσω από την ατάκα:

http://www.youtube.com/watch?v=z7j72WTsbPs&feature=PlayList&p=50E195DCD58AA066&playnext=1&playnext_from=PL&index=51

Ανώνυμος είπε...

Η γριά αλεπού δεν κάνει τίποτα τυχαία