14/10/09

Δεν ήξερα καν ότι γνωρίζονται όλοι αυτοί


Η Madonna συνάντησε την Penelope Cruz και τον Xavier Bardem στο εστιατόριο Mr. Chow της Νέας Υόρκης και έφερε μαζί της και το Χριστό.

Η είδηση είναι εντελώς ασήμαντη αλλά έχω να σχολιάσω παρόλ'αυτά τα εξής:

1ον, τον λυπάμαι λίγο τον Χριστό, αντί να βγαίνει στα κλαμπ μέχρι το πρωί ή να παίζει Χbox μέχρι το πρωί πίνοντας μπάφους με τους φίλους του, όπως κάνουν όλοι στην ηλικία του, αναγκάζεται να βγαίνει "με τους μεγάλους" που θα μιλάνε για δυσνόητα πράγματα και η Madonna δεν θα τον αφήνει και να πίνει πολύ. Εντάξει έχει καλό αντάλλαγμα, αλλά και πάλι.

2ον, όταν διαβάζω για τέτοιου είδους συναντήσεις, αναρωτιέμαι, τι γίνεται όταν έρχεται ο λογαριασμός? Καταρχάς, έρχεται ή κερνάει το μαγαζί? Δε νομίζω να κερνάει γιατί εκεί όλο διάσημοι πάνε, αν τους κερνάει όλους το έκλεισε. Ποιος πληρώνει? Ο αποδεδειγμένα πιο πλούσιος? Κοιτάνε όλοι τη Madonna με νόημα? Τους λέει αυτή "παιδιά, δικό μου" και οι άλλοι της λένε "έλα βρε Μadonna, κι εμείς κάτι βγάζουμε?" ή τα μοιράζονται εξίσου? Και τέλος, Χριστός κάνει τάχα μου ότι βγάζει το πορτοφόλι? Ποιος μπορεί να μου πει?

7 σχόλια:

Viv είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
I guess Χριστός βγάζει πορτοφόλι, όλοι κοιτάζουν με νόημα τη Madonna, η Πενέλοπε κλωτσάει Χαβιέ κάτω από το τραπέζι και ο Χαβιέ χαμογελάει "Έλα παιδιά δικά μου, να γιορτάσουμε το γιο μου που μας ακούει τώρα!" (η Πενέλοπε δεν είναι έγκυος υποτίθεται;) (Επίσης ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ που είναι;)

Flonsavardu είπε...

χμ.. δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. όντως πολύ σωστό. υποθέτω παρόλ' αυτά πως στην συγκεκριμένη περίπτωση η συνεννόηση θα παίχτηκε μεταξύ των ανδρών. δηλαδή η πενέλοπε και ο χριστός θα κάθισαν στ' αυγά τους. στην τελική θα πλήρωσε η μαντόνα γιατί ο χαβιέ θα σκέφτηκε ότι θα έχει έξοδα με το μωρό και δεν είναι καιρός για απερισκεψίες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεσογειακός άντρας.

innuendo είπε...

xaxaxax ta ritorika erwtimata den paizontai

episis loool Flonsavardu -exeis dwsei ta resta sou simera :DD

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν πληρώνει, όλοι κάνουν την πάπια γιατί θεωρούν πως τους χρωστάνε και κάτι για την τιμή και την διαφήμιση που κάνουν στο μαγαζί.
Παρόλο που ο μαγαζάτορας το έργο το έχει ξαναδεί,ελπίζει μέχρι τελευταία στιγμή πως θα φιλοτιμηθούνε και θα πλερώσουνε,αλλά φευ, ε στο τέλος και αφού είναι μπαιλντισμένος για να κλείσει πια,φωνάζει κερασμένα!!!
Ρε πως νομίζετε πως κάνουν λεφτά αυτοί οι διάσημοι?

Chris

eleni είπε...

η Πενελοπε δεν μοιαζει λιγο με παπί;

Επίσης, τι ερωτήσεις ειναι αυτές; Ο Χριστός χτυπάει τα χέρια του και εμφανίζονται όλα τα καλούδια στο τραπέζι, αλλά μη τολμήσει και κάνει κανείς παπάρα ταυτόχρονα με αυτόν, τη πούτσισε!

Φανή είπε...

Ο Χαβιε πληρώνει που τρώει κιόλας... Σιγά μην πληρώσει η Μαντόνα, γιατί να πληρώσει άλλωστε; Για το νερό "Δεν θυμάμαι πως το λένε" που έχει φέρει μαζί της; Και σιγά μην έφαγε ο Χέζους, θα του έκοβε το ημεροσμίσθιο η Μαντόνα.