9/10/09

He works hard for the money

Αν ισχύει η ιστορία, ο Χριστός τα κατάφερε: δε χρειάζεται να ανησυχεί για τα λεφτά για το υπόλοιπο της ζωής του. Η Madonna δεν θέλει να τον έχει μέσα στα πόδια της, αλλά δεν θέλει να της ξεφύγει, οπότε αποφάσισε να του αγοράσει σπίτι κοντά στο δικό της. Έδωσε εντολή να μην κοστίσει πάνω από 1.7εκ δολάρια (λόγω της κρίσης φαντάζομαι) και όταν το εξοπλίσει, θα το γράψει στο παιδί να έχει και καλή προίκα.

Μπράβο, Χριστέ! Δεν περίμενα ότι θα τα πάει τόσο καλά. Με την ευκαρία του Χριστού ας θυμηθούμε τους τοπ 5 προικοθήρες της ιστορίας -τοπ 6 μάλλον, γιατί τον Χριστό πλέον τον βάζω πρώτο.


1. Anna Nicole Smith
Παντρεύτηκε άντρα μεγαλύτερό της κατά 63 χρόνια με περιουσία 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια, ο οποίος πέθανε μετά από 13 μήνες. To σχέδιο ήταν πολύ καλό αλλά δεν πέτυχε εντελώς. Ο λόγος ήταν ότι ήταν υπερβολικά φιλόδοξο και την παρέσυρε σε μια πτώση που οδήγησε και στο δικό της θάνατο. Το θέμα της περιουσίας δεν έχει λυθεί εντελώς και μάλλον θα πρέπει να το λύσει η κόρη της όταν ενηλικιωθεί. Δικαιούται όμως την πρώτη θέση λόγω αξιοσέβαστης προσπάθειας και τραγικού τέλους.

2. Κevin Federline
Κανονικά θα ήταν 1ος αλλά υστερεί σε δραματικότητα. Σαν επιτυχία θεωρώ ότι τα έχει καταφέρει 100%. Από άνεργος και μέτριος χορευτής φλέρταρε με τη δόξα, κατάφερε να παγιδέψει τη Μπρίτνυ με 2 παιδιά εις τον αιώνα τον άπαντα και έκτοτε ζει από τα λεφτά της μετά από απόφαση δικαστηρίου. Τελευταία με έχει απογοητεύσει γιατί αρχίζει και χαλαρώνει στο ρόλο του στοργικού πατέρα δίνοντας πατήματα στη Μπρίτνυ να πάρει την κηδεμονία μόνη της. Αν καταλήξει να είναι η Μπρίτνυ η λογική από τους 2 θα πέσει στην 10η θέση, ως τότε όμως, δείχνει το δρόμο για τους επίδοξους προικοθήρες: είναι απαραίτητο να κάνεις παιδιά.


3. Μelania Knauss (νυν κυρία Trump)
H Μelania ήταν ένα μοντέλο από τη Σλοβενία μέχρι που συνάντησε τον Donald Trump. Ένας θεός ξέρει πως τα κατάφερε να την παντρευτεί. Για τον ίδιο ήταν ο 3ος γάμος και φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ προσεκτικός μετά τα άπειρα λεφτά που είχε μοιράσει στα 2 πρώτα του διαζύγια. Πολύ γρήγορα φρόντισε να μείνει έγκυος (check) και να γεννήσει αγόρι (double check). Θα αναρωτιόσαστε γιατί δεν την έβαλα στο νούμερο 1 και θα έχετε και δίκιο. Της λείπει κάτι βασικό: να δείξει εξυπνάδα στον διακανονισμό του διαζυγίου της. Ως ακόμα παντρεμένη, έχει για μένα το στίγμα της αποτυχίας.


4. Ηeather Mills
Kατάφερε να παντρευτεί τον πλουσιότερο των Beatles με πρόσχημα τις φιλανθρωπίες. Πολύ καλό σχέδιο αλλά ο κακός της χαρακτήρας την βάζει στην 4η θέση. Δείχνοντας ανυπομονησία και εκνευρισμό στη δίκη του διαζυγίου ζήτησε 125 εκ. δολάρια ενώ ο πρώην άντρας της προσέφερε μόλις 15.8ε. Τελικά κατάφερε να πάρει 16.5 εκ ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις, εφόσον δικαιούταν τη μισή του περιουσία, ήταν πάνω από 200 εκατομμύρια και θα περνούσε στον μεγαλύτερο οικονομικό διακανονισμό στην ιστορία. Αποδείχτηκε μεγάλη ερασιτέχνις απογοητεύοντας τους προικοθήρες όλης της γης.


5. Ηolly Madison
Aχ, Holly...προσπάθησε σωστά με λάθος άνθρωπο. Το κυριότερο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει έγκυος από τον Hugh Hefner ούτε με διαστημική τεχνητή εγκυμοσύνη και το κατάλαβε πολύ αργά. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει χρόνια δίπλα στον ετοιμόρροπο γέρο αποκτώντας αμφίβολη διασημότητα που δε μπόρεσε να εξαργυρώσει ούτε με ένα δικό της ριάλιτι. Το σχέδιο να γίνει απαραίτητη στο περιοδικό κατέρρευσε επίσης. Το μόνο που της έμεινε είναι τα αναμνηστικά φούτερ του Playboy.

Eιδική μνεία αξίζει στη "σερβιτόρα" του George Clooney, της οποίας το όνομα κανείς δε θυμάται.

14 σχόλια:

Moi aussi είπε...

Ξέχασες τον Τιερί Ρουσέλ. Η Αν Νικόλ αν δεν είχε κακό τέλος, θα έπρεπε να είχε ανοίξει Σχολή Ξανθών Χρυσοθήρων.

Α, μπα? είπε...

Ου πολλούς ξεχασα! συμπληρώστε ελεύθερα!

tzagalagabugu είπε...

Epic post!

innuendo είπε...

what tzagalagabugu said.

Α, μπα? είπε...

ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Viv είπε...

Carla Bruni καλό μου, Carla Bruni!

Α, μπα? είπε...

σωστόοοο....αν κι αυτή ήταν και διάσημη απο μονη της καποτε

Φανή είπε...

Τα συγχαρητήρια μου Α,μπα!!!!

Α, μπα? είπε...

ευχαριστώ πολύ!!

Ανώνυμος είπε...

Πείτε και καμμιά εγχώρια προικοθηρού: Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη! Κάποτε έδινε και συμβουλές στο Μαντάμ Φρικαρό πως να ρίχνεστε στο αφεντικό αλλά Βουγιουκλάκη. Επίσης, ο ρανταπλάν σύζυγος της Μιμή Ντενίση, μεγάλη επιτυχία κι αυτός

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ sorry ΚΥΡΙΑΚΟΥ ήθελα να πω.Νο2 μετά την κυρά-Γιάννα

Ανώνυμος είπε...

Λιακουνακου πιο πάνω από την Μαρί :P

Στη δεύτερη πεντάδα, σιγουρακια,
Μπαλατσινου, Μακρη- Λυμπέρη, Τσολακακη, η Λιλί η Ζαγορακη και η κυρία Στογιακοβιτς!

Ανώνυμος είπε...

Και η Αλοιμόνου βεβαίως -βεβαίως!

Ανώνυμος είπε...

Αλιμονον, σίγουρα το νο2 από πλευράς αποδοχών.
Αν η μέτρηση ήταν για προσπάθειες, μακρόν το νο1