25/11/09

Ε, όχιΕίναι πολύ περίεργο που η Αμερική δεν έχει καταρρεύσει ακόμα μετά από αυτή την αποκάλυψη και δεν ξέρω πως να σας το πω οπότε θα το πω γρήγορα, όπως τραβάμε το χανσαπλάστ από τις πληγές: Η Angelina δεν εμπιστεύεται τον Obama!

Αναρωτιέμαι σε ποια κατεύθυνση θα ωθήσει αυτό την εξωτερική πολιτική της χώρας. Τι θα γίνει με τη στήριξη του Ισραήλ? Θα αποχωρήσουν τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν? Θα επηρεαστούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις? Κυρίως όμως αυτό που θα απασχολήσει το λαό είναι: εξακολουθεί να είναι cool να υποστηρίζεις Obama?

Πριν αποφασίσετε να αλλάξετε βαγόνι, θέλω να σας προειδοποιήσω: ο Brad ακόμα πιστεύει σ'αυτόν. Oπότε μην πάρετε καμιά βιαστική απόφαση.

Αυτός που θα έχει πραγματικά κλονιστεί θα είναι ο ίδιος ο Obama. Eύχομαι να έχει στήριξη από το κόμμα του, τώρα που είναι σε ευαίσθητη περίοδο. Μόνο μην το θεωρήσει η Χίλαρι ευκαιρία για να τον χτυπήσει.

Ποιος διαδίδει τέτοιες ειδήσεις ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

9 σχόλια:

Δραπέτης είπε...

Nees plirofories mas lene oti o obama arnite na faei istera apo auto!!! Angelina se parakalw anakalese amesws twra!

Α, μπα? είπε...

ΛΟΛ!!

Ανώνυμος είπε...

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο Λευκός Οικος έχει εκκενωθεί και έχει κυρηχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.Ο πλανήτης αγωνιά.Και στον αέρα πλανάται το ερώτημα:Γιατί Αντζελίνα?Γιατι?


(Αν θέλει προεδριλίκια να μας το πει.):)

Ανώνυμος είπε...

Και την Αντζελίνα ποιος την εμπιστεύεται δηλαδή και σε ποιο θέμα -πάρ'τον ένα και βάρα τον άλλο

Moi aussi είπε...

Χαχα, φοβερά τα προηγούμενα σχόλια. Μα η ίδια η Πρόεδρος, συγγνώμη η Αντζελίνα, αφήνει να διαρρεύσουν και να διαδοθούν τέτοιες ειδήσεις, όχι απαραίτητα επειδή είναι αλήθεια, αλλά για να ασχολούμαστε μαζί της.
(Πάντως πληροφορούμαι ότι ο Μπαράκ είναι στα όρια του αλκοολισμού και έχει ήδη συγκληθεί ομάδα ψυχολόγων για την υποστήριξή του)

amalthia είπε...

Άουτς! Αυτό με το χανσαπλάστ ήταν πολύ παραστατικό!

Ανώνυμος είπε...

o tritos pagosmios einai konta...

Ανώνυμος είπε...

Πφφφ απλα ζηλευει το μαυρισμα του.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο αλλά τεκμηριωμένο η κύρια συμμετέχει σε αρκετά think tank ενεργά, που διαμορφώνουν και πολιτική.