17/11/09

Άχου το καημένο το πουλάκι


Η κρίση χτύπησε και τα πουλιά πολυτελείας. Η Paris με τρόμο ανακάλυε ότι οι αδερφές Kardashian βγάζουν πιο πολλά από την ίδια, κάνοντας ακριβώς το ίδιο μ'αυτήν (σημείωση του συγγραφέα: τίποτα). Κανονικά, στους καιρούς που ζούμε, θα έπρεπε να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι είναι συνάδελφοι και να συνδικαλιστούν, διεκδικώντας περισσότερα ρούχα και πάρτυ αλλά αντ'αυτού, το ρίχνουν στον ανταγωνισμό, κι έτσι χάνουν όλοι, αλλά αυτό είναι η ιστορία του πλανήτη μας.

Η Paris σε μια προσπάθεια να φανεί πιο φιλική παράτησε τη ροζ Μπέντλευ και τώρα σχεδιάζει την επόμενή της κίνηση. Της προτείνω να βγάλει τα εξτένσιον, να παίρνει ταξί και να γίνει ρεσεψιονίστ στο Χίλτον της Βουδαπέστης. Οι αδερφές Kardashian δουλεύουν ήδη, οπότε θα πρέπει να απολυθούν και να μπουν στο ταμείο ανεργίας. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι οι αδερφές Kardashian, η ωραία εκ των τριων είναι αυτή:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μια ειναι σαν παιδακι απο Μοζαμβικη κι η αλλη σαν την κορη του κυρ Μπαμπη του χασαπη!

bourboulithres είπε...

Ιουυυυυυυυυυ!!!
Τι ξυλάγκουρα πόδια είναι αυτά???

"That's hat". NOT!

Ανώνυμος είπε...

πολυ φθηνογκόμενες , πάντως το πιάσανε το νόημα και οι δυο, βγάλαν απο μια sextape έκαστος και μας κατσικωθήκανε στο σβέρκο ως σελέμπριτις
βρε ουσττττ!

katerinoulion είπε...

Συμφωνώ με τον ανώνυμο! Ωραία τα λες!

Ανώνυμος είπε...

Το πουλί είναι στεναχωρημένο?και ΤΙ είναι αυτά τα χέρια/πόδια απο πίσω?Τι στο καλό μπαίνει στο αμάξι μαζί της?

Ανώνυμος είπε...

πίσω είναι ο φάρμερ σπρώχνει το αυγό να το κλωσήσει η ξυλόκοτα