4/12/09

Ντόμινο σουρρεαλισμού


Στην αρχή κατάλαβα ότι ένας γλύπτης, ο Daniel Edwards, έφτιαξε αυτό το υπέροχο έργο τέχνης, κάτι που ήδη είναι εξωφρενικό. Μετά κατάλαβα ότι αυτός το έφτιαξε μετά από ανάθεση από έναν άλλο "καλλιτέχνη", που τον λένε Xvala, αν και υποψιάζομαι ότι η νονά του άλλο όνομα του έχει δώσει. Ακολουθώντας το λινκ κατάλαβα ότι το γλυπτό είναι μέρος ενός μεγαλύτερου έργου. Δυσκολεύτηκα λίγο να το καταλάβω (να το συνειδητοποιήσω) αλλά το συνολικό έργο είναι ένα ΣΠΙΤΙ που αξίας $500.000 που λέγεται "the Brangelina". Το γλυπτό βρίσκεται στο ΤΑΒΑΝΙ του master bedroom και ο στόχος είναι να ανεβάζει τη λίμπιντο του δωματίου. Μετά κατάλαβα ότι ο στόχος του καλλιτέχνη είναι να συνδέσει τους σούπερ σταρ με το πόπολο. Πάνω που άρχισα να εύχομαι να μην υπάρχει κάτι άλλο σχετικό να διαβάσω, κατάλαβα ότι ως τότε έβλεπα μόνο την κορυφή του παγόβουνου διότι τσεκ δις: μέσα στο γλυπτό βρίσκονται κομμάτια γυαλιού τα οποία περιέχουν DNA των Brangelina (τι?) διότι προέρχονται από τα ποτήρια που ήπιαν όταν πρωτοσυναντήθηκαν για να κλείσουν τη συμφωνία του Mr and Mrs Smith!!!!!!!!!!

Όσα θαυμαστικά και να βάλω δεν είναι αρκετά, αλλά φανταστείτε ότι ακόμα δεν τελείωσα, και όταν τελειώσω θα έχετε ξεχάσει το όνομά σας. Το γλυπτό και το σπίτι είναι μέρος ενός ντοκυμαντέρ που θα παρουσιαστεί στο The New York Academy of Art. Αν έχετε κουράγιο να το δείτε μετά απ΄όλα αυτά, ορίστε το τρέιλερ. Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά, το γλυπτό είναι εντελώς μάπα.


7 σχόλια:

bourboulithres είπε...

Wtf??????

Ανώνυμος είπε...

"for cryin' out loud" pou len ki autoi...

gsus είπε...

Αν κατάλαβα καλά από το βίντεο, το σπίτι είναι celebrity επειδή σε όλα τα ξύλινα δοκάρια γράφει παντού Xvala και Bradgelina με στένσιλ;

Ανώνυμος είπε...

Το άγαλμα είναι η ντροπή της γλυπτικής.

Ανώνυμος είπε...

το πουλάκι στον ώμο της μπριτζολίνα με ενθουσίασε, θα το προτιμούσα καλύτερα πάνω στο βυζί

Ανώνυμος είπε...

Το άγαλμα θα ταίριαζε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στην είσοδο sex shop.

katerinoulion είπε...

Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να φύγω από τα εγκόσμια...