28/1/10

Μπα, τελικά ο Τραβόλτα έλυσε το πρόβλημα της ΑϊτήςΚαλύτερα να κάνουν πέρα τα Ηνωμένα Έθνη και οι κυβερνήσεις γιατί αν αφήσουν το Χόλυγουντ να κάνει κουμάντο, η Αϊτή σε μία βδομάδα θα γίνει Ελβετία. Μετά τη Μπρίτνυ που έστειλε ένα φόρεμα Versace, ο Τραβόλτα πήγε αυτοπροσώπως με το αεροπλάνο του (ως εδώ καλά) για να τους πάει μία ομάδα Σαϊεντολόγων που είναι ειδικοί σε θέματα σοκ. Θεραπεύουν σοκ. Ο κόσμος κυρίως είναι σοκαρισμένος που δεν έχει στέγη, φαγητό, ρούχα και συγγενείς, αλλά ο Τραβόλτα ξέρει καλύτερα. Αυτό που χρειάζεται είναι Σαϊεντολόγοι που θεραπεύουν το σοκ με την αφή.

Το κόλπο της θαυματουργής αφής είχε δοκιμάσει ο Χριστός και λέγεται ότι είχε πετύχει αλλά από τότε δεν έχω ακούσει άλλον με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αν μαζί με την αφή τους δίνουν λεφτά ή φάρμακα ή ρούχα καταλαβαίνω το κόλπο, αλλιώς φαντάζομαι το σοκ αυτών που θα πάνε να παραλάβουν τη βοήθεια.

Το καλύτερο είναι ότι το αεροδρόμιο της Αϊτής μπορεί να δεχτεί 130 πτήσεις την ημέρα, οπότε εκείνη την ημέρα δέχτηκαν δυστυχώς 129 χρήσιμες.

4 σχόλια:

amalthia είπε...

σοκαρίστηκα!

περιμένω την στιγμή που η Σαρλίζ Θερόν θα κάνει δημοπρασία φιλιού και θα κερδίσει η Μαντόνα για να παραχωρήσει το φιλί στον Χεσούς που θα της το ζητούσε επίμονα..ξέρετε τώρα πως κάνουν τα παιδιά.

επίσης πολύ θα μου άρεσε να έπαιρνε το φόρεμα της Μπρίτνευ η ΑΠΟΛΥΤΗ δώρο στην κόρη της για την μπουτίκ που θα ανοίξει,τιμολόγιο δίνουν άραγε για να μπορεί να κάνει μεταπώληση?

Α, μπα? είπε...

ξετρελάθηκα με το πως συνδύασες την πληροφορία με την ΑΠΟΛΥΤΗ! ΤΕΛΕΙΟ!

amalthia είπε...

έμπνευση..μεγάλη έμπνευση!! στιχοι-μουσικη: Νικος Καρβελας

Naf είπε...

εγώ απο την άλλη 'εχω ξετρελαθεί με το new look του blog...It rocks and we love it!!!!!