10/1/10

Αυτό το νέο παραείναι σουεραλιστικό για να το έχω βγάλει από το μυαλό μου


Και το'λεγα, αυτή η χρονιά με τόσο ωραία όψη, με το 20 και το 10 θα φέρει πολλές αλλαγές. Ο μεγάλος Christopher Lee πρόκειται να βγάλει μέσα στο 2010 ένα άλμπουμ με "symphonic metal concept" με θέμα τον Καρλομάγνο.

Εεεεε?

Στην αρχή είπα μήπως ζήλεψε την δόξα του Καρβέλα αλλά τελικά υπάρχει (?) άλλος λόγος . Ο λόγος είναι ότι ο Christopher θεωρεί ότι επειδή κατάγεται από το μεγάλο σόι των Carandinis, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα να φοράνε το οικόσημο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και δεν ξέρω πως και είμαι και ανιστόρητη αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι απ'ευθείας απόγονος του Καρλομάγνου οπότε θέλησε να τιμήσει τον πρόγονό του, που είναι ο ιδρυτής της Ευρώπης. Αλήθεια. Αυτός είναι ο λόγος.

Κατ'αναλογία ο Καρβέλας (και όλοι οι Έλληνες) που είμαστε εγγόνια του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Σωκράτη, του Περικλή και λοιπά, εκεί πρέπει να στρέψουμε τις ροκ όπερες και όχι στα ξενόφερτα μεσαιωνικά πρότυπα με τους δαίμονες και παρόμοιες αηδίες. Τώρα μήπως έχει γίνει ήδη αυτό και δεν το ξέρω?

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι γεννημένος μεταλλάς ο άνθρωπος αλλά με τέτοια κόνσεπτ και τέτοιες παπαριές μια ζωή πουλάγανε δίσκους οι μεταλλάδες και ως μεταλλού μου αρέσει πάρα πολύ να τα πιστεύω όλα αυτά

Phantom Duck είπε...

Φαντάσου έτσι και ο Χατζηγιάννης πιστέψει οτι είναι ο απόγονος του Ορφέα τι έχει να γίνει...(ή μήπως το πιστεύει ήδη?)

bourboulithres είπε...

Ο Λι ο δρακουλας όλα αυτά η εγω χάνω κάτι? (που ειναι και πιο πιθανόν)
Υπάρχει και μουσικός?

Pink_Fish είπε...

μια τρίκουλη (sic) είδηση. Ότι ακριβώς χρειαζόμουν Monday morning. Σε μερσώ

bourboulithres είπε...

OΚ για τον ίδιο λεμε!
Διάβασα την είδηση!

Α, μπα? είπε...

ναι, με πρόλαβες!