26/1/10

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ένα "διάσημο ζευγάρι" πρόκειται να χωρίσει σύντομα. Η γυναίκα με μεγάλη χαρά διαπίστωσε ότι ο γάμος της δεν έχει ισχύ στην Αμερική. Επιπλέον κατάφερε να αποκτήσει την επιμέλεια του παιδιού, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Τα κατάφερε επειδή αποκάλυψε ότι ο σύζυγος έχει σπιτώσει κάποιον (πιθανώς εραστή) που έχει και προηγούμενα με το νόμο.

Μπράβο η Katie! Λες να τη γλυτώσει?

7 σχόλια:

Pink_Fish είπε...

Mούμπλε...μούμπλε...μα, ήταν τόσο ωραίο ζευγάρι....Γιαξξξξξξ. Αυτή με τα 14ποντα και αυτός με τους πάτους από το telemarketing

Ανώνυμος είπε...

πούστης ΚΑΙ ο Τοm???

Ανώνυμος είπε...

Κλονίστηκε αυτή η ισχυρή σχέση; Τι θα λένε τώρα οι Σαϊεντολόγοι; Επίσης: τι λένε οι Σαϊεντολόγοι για τους γκέι; Θα κάνουν καμία κίνηση ενάντια στον Τομ; Θα τον κάψουν, πχ, σε καμιά δημόσια τελετή; Να προσέχουν όμως, οι μπαταρίες του θα κάνουν μπαμ, να τις βγάλουν πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τι λένε?Οτι ο ΤΟΜ, όταν ήταν να παντρευτεί έκανε ΚΑΣΤΙΝΓΚ και αυτή που κέρδισε ήταν η Κειτι.Άρα ήξερε τι παίζει.Το σοκ θα έιναι να μάθουμε τι ΑΛΛΟ έμαθε επιπλέον εκτός απο αυτό που έγραψες...

Ανώνυμος είπε...

ma en gay re paidia sobara twra eleos dld den exei meinei straight

Moi aussi είπε...

Μαμάκα μου! Τι να γλιτώσει, δε βλέπεις στη φωτογραφία, τι είναι ικανός να κάνει για να την κρατήσει κοντά του; (Αγάπη μου, μη με αφήνεις, σ' αγαπώ)

amalthia είπε...

νιαου νιαου κάνει η γάτα! ή όχι όχι..ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες! μουχαχαχα κρύο!!