28/1/10

Ρατσισμός από το μέλλον -άμεσο μέλλονΤα σούπερ μάρκετ Whole Foods -αν και δεν τα λες σούπερ μάρκετ, τα λες πολυκαταστήματα με κυριλέ φαγητά προσανατολισμένα αυστηρά στα βιολογικά προϊόντα και ακριβά, ας τα πούμε μπουτίκ βιολογικών προϊόντων αμερικάνικης κλίμακας, ουφ- αποφάσισαν να κάνουν έκπτωση στους υπαλλήλους τους ανάλογα με το αν καπνίζουν και ανάλογα με το Δείκτη Μάζας Σώματος που έχουν.

Δε μπορώ να περιγράψω καν την αγανάκτησή μου, αυτό που μου έρχεται είναι Mad Max ρατσισμός, και να φανταστείς είχα πολύ περί πολλού αυτά τα μαγαζιά, είναι ένας παράδεισος για foodies. Οι εργαζόμενοι φυσικά αντέδρασαν -γιατί η Αμερική έχει και την άλλη πλευρά- και μάλιστα πολύ δυναμικά, η διοίκηση εξακολουθεί "να μην καταλαβαίνει που είναι το πρόβλημα", αλλά λέει επίσης ότι πιθανόν, κάτι να τους ξέφυγε και να "παρεξηγήθηκε ο κόσμος". Ανυπομονώ να μάθω τη συνέχεια της ιστορίας.

10 σχόλια:

παραλογο δασος είπε...

κονγκρατς ον γιορ νιου απαρτμεντ
βερι προφεσιοναλ

Α, μπα? είπε...

θενκ γιου σοου ματς

Flonsavardu είπε...

τι παραλογισμός εκ του προσωπικού...! τους απολύουν γιατί είναι χοντροί και κάνουν ναρκωτικά, απολύτως λογικό μου φαίνεται (νοτ).

Ανώνυμος είπε...

Flonsavardu, το άρθρο μιλάει για έκπτωση οχι για απολύσεις.

Εγω δεν το βρίσκω τόσο παράλογο το όλο θέμα.Δεδομένου οτι ΟΛΑ τα κουμαντάρει το χρήμα, θα θεώρησαν λογικό το να μην βάλουν στην ίδια κατηγορία εκπτώσεων τον υπέρβαρο με τον αδύνατο, γιατί αυτά που θα πάρει ο αδύνατος σε μια εβδομάδα, ο υπέρβαρος τα έχει ήδη πάρει σε μια μέρα.Οπότε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ όντως δεν τους συμφέρει.

Α, μπα? είπε...

αυτό δεν το κάνει λιγότερα παράλογο όμως

battered couture είπε...

for christ fuckin sake diladi! re oust!

googoomucks' 3d είπε...

παρακαλώ να μου πουν εαν σε δείκτη μάζας σώματος 21 δικαιούται έκπτωση μόνο στα μαρούλια ή αν μπορεί να πάρει και καμιά πατατούλα..
τι??πατατούλες μόνο από 22 και πάνω???:'(

another george blog είπε...

Μερικοί έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Άλλο υγιεινή διατροφή και τρόπος ζωής και εντελώς διαφορετικό αυτό εδώ. Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

ζω για τη στιγμή που θα δω τον κόσμο να ζυγίζεται στην είσοδο των σουπερμάρκετ! ω ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν! με τα πιτόγυρα θα πήγαινα για window shopping ετσι για σπάσιμο!!!!

Flonsavardu είπε...

Ααα απλώς είδα έκπτωση στους υπαλλήλους και δεν ξέρω πως υπεθεσα ότι εννοεί μείωση του προσωπικού.
Όσον αφορά το βάρος, όντως υπάρχει κάποια λογική. Αλλά και πάλι, δεν τα κανείς αυτά τα πράματα.