25/1/10

ΜπράβοΟ Michael C. Hall πήρε κι άλλο βραβείο -αυτή τη φορά στα SAG- για τον Dexter αφήνοντας και πάλι πίσω τον Don Draper. Ο καημένος ο Don Draper, αν ήταν υποψήφιος του χρόνου δε θα έχανε με τίποτα αλλά φέτος δεν είχε ελπίδα. Ο Michael είπε πως έλαβε μέιλ και από παλιούς του δασκάλους στο δημοτικό που τον ρωτούσαν ανήσυχοι για την υγεία του κι επανέλαβε ότι νιώθει μια χαρά.

Οι παλιοί του δάσκαλοι που το βρήκαν το μέιλ?

8 σχόλια:

Μ είπε...

Oυαου!πολύ Kάλλας η σύζυγος!

amalthia είπε...

σύζυγος? τι λέει αυτή? μαζι παίζουν καλέ! πείτε μου πως παντρεύτηκε την ρομποτικιά να πάω Χόλιγουντ να παντρευτώ και εγώ! Τον Ρόμπερτ Ντάουνι κατά προτίμηση...ή κατά προσέγγιση !

Ανώνυμος είπε...

ναι παντρεύτηκε την κοκαλιάρα πέρυσι!
και 1 χρόνο μετά, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι της βρήκε!
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b78384_michael_c_hall_jennifer_carpenter_are.html

amalthia είπε...

ίιιιου τον ανώμαλο! την αδερφή του πηδάει? και μη μου πείτε πως είναι υιοθετημένος γιατί η μάνα του τα είχε με τον θετό του πατέρα!! δεν με ξεγελάτε εμένα..μου μυρίζει Παπακαλιάτης η υπόθεση!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ καλός ηθοποιός!Και από το 6 feet under που έβλεπα φαίνονταν ότι ήταν ταλεντάρα. Η κοπελιά από τον Εξορκισμό της Εμιλι Ρόουζ που τη θυμάμαι είναι η απόλυτη στο να παίζει την τρομοκρατημένη!

ΑλλούΓι'Αλλού είπε...

Κ μάλιστα τις συσπάσεις κ τα αεροπλανικά που έκανε ως δαιμονισμένη τα έκανε μόνη της. Ρε την κοκάλω...!

Μαρκησία του Ο. είπε...

To 6 Feet Under ήταν ο καλύτερός του ρόλος (και η καλύτερη σειρά ever) - κρίμα που αρρώστησε τόσο νέος, αλλά ευτυχώς θα γίνει καλά. Ταλεντάρα.

Στην κοκάλω με χαλάνε οι βάτες. Are vates back?

Stratos Bacalis είπε...

Γιες βάτες αρ μπακ και από ότι φαίνεται του στέι κιόλας.