3/2/10

Η Α, μπα? απαντάει

Ποιοί είναι οι celebrities που έχουν ακουστεί απο καιρό οτι είναι gay?(δεν εννοώ αυτοί που το έχουν δηλώσει, αλλά οι κρυφοντουλάπες-αν ξέρεις και έλληνες, θα απογειωθώ)Ευχαριστώ!~

Αγαπητέ αναγνώστη/αναγνώστρια,

Οι φήμες αυτές εξαρτώνται από το αν είσαι gay ή όχι και ακολουθούν τη ρήση "ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται". Θα σου φέρω το παράδειγμα του Jake Gylenhaal. Οι gay λένε ότι τα έχει με τον Austin Nichols. Ή με τον Chris Fischer? Και ότι μάλιστα περιμένουν και παιδί από ανάδοχη μητέρα.Οι straight λένε ότι τα είχε με την Kirsten Dunst και ήθελε να την παντρευτεί αλλά αυτή όχι, γιατί είχε το μυαλό της στα μπαρ και στα κλαμπ. Μετά ότι τα είχε με την Reese Witherspoon και ήθελε να την παντρευτεί αλλά αυτή όχι, γιατί δεν ήταν έτοιμη για δεύτερο γάμο.


Η άλλη παροιμία που ταιριάζει από την ανάποδη, είναι "από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί".  Οπότε, επειδή δεν πρόκειται να μας κάτσει ο Jake Gyllenhaal, μπορούμε να πιστέψουμε όποια φήμη θέλουμε. 

Αν εσένα σου κάτσει, πες μας τι έγινε να ξέρουμε.

Στείλτε τις απορίες σας εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση, πέραν του ότι είναι αφοπλιστική και ρεαλιστική, είναι τόσο γαμάτη όπως μόνο η Α,μπα? θα μπορούσε να απαντήσει.

Α, μπα? είπε...

ωωω, ευχαριστώ! *κοκκίνισμα*

Σικ γαλότσα είπε...

Αμπα? πλιζ τσεκ μειλ....φιλιά :)

Flonsavardu είπε...

α-μπα, άσχετο αλλά τώρα που λέμε για κρυφο γκέι. τι έγινε ο τρελο τομ; χώρισε;

Tanila είπε...

ΚΑΙ Ο ΤΟΜ;
Νόμιζα ότι τρίτωσε το κακό με μπρατζελίνα, λατσιολένη και μαντονοχεσούς, εκπληρώθηκε η προφητεία, σφραγίστηκε η τρίτη σφραγίδα της αποκαλύψεως.