6/2/10

η Α, μπα? απαντάει

εάν όλες αυτές που βλέπω στο δρόμο κυκλοφορούν με τα ψηλοτάκουνα κοκκινόσολα φοράν όντως Christian Louboutin ή φοράν Φιρικιάν Μπουρμπουλιθριέν (ή έστω παίρνουν από την αποθήκη την κόκκινη μπογιά για τους τοίχους και αυτοσχεδιάζουν)
Είμαι σκεπτικός γιατί υποθέτω και αναρωτιέμαι:
α) Είναι μάλλον οι ίδιες που θα φωνάξουν "δεν βγαίνουμε με τους μισθούς μας".
β) Το να βγαίνεις με το 12ποντο (και δη CL) να πετάξεις τα σκουπίδια είναι ενδεχομένως εξίσου άτοπο με το να κατεβείς με την φθαρμένη παντόφλα
γ) Μπορεί η παραγωγή να καλύψει όλες αυτές τις Ελληνίδες (και όποιες θέλουν να τις μιμηθούν) ;

Αγαπητέ φίλε,
Που μένεις?
Εγώ στη γειτονιά μου δε βλέπω ψηλοτάκουνες κοκκινόσολες.

Anyway, τα Λουμπουτέν είναι τα νέα Λουί Βιτόν για τα παπούτσια. Ό,τι πρέπει για τη δήθεν φασιονίστα που αυτό έμαθε και δεν πρόκειται να μάθει παρακάτω. Έχει και ένα σχιζοφρενικό emancipation μέσα της η κόκκινη σόλα (να φοράς ένα όργανο βασανιστηρίου για να δείχνεις σέκση, έσκισε  το γυναικείο κίνημα) αντάξιο για μία φαν της JLo.

Ως εκ τούτου, έχουν τη μοίρα των Λουί Βιτόν. Πάνω-κάτω δεν πρέπει να κυκλοφορεί αληθινό Λουμπουτέν σ'όλη την Αθήνα. Τα αληθινά είναι σε ντουλάπες και εστιατόρια κι όχι στα κακοτράχαλα πεζοδρόμια. Για τη ζήτηση μην ανησυχείς, οι Κινέζοι έχουν ξεπεράσει αρκετά το ένα δίς, υπάρχουν Φουρφουριέν για 100 γενιές.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
Ευχαριστώ πολύ. Μένω σε μια μέση γειτονιά. Σύμφωνοι υπερέβαλα κάπως, αλλά το έκανα για να δείξω την εντύπωσή μου ότι τα βλέπω (σχεδόν) παντού, όπως τα (δήθεν) Λουί Βιτόν και όπως λίγο παλιότερα τα (δήθεν) Τόντς.

Α, μπα? είπε...

απο δω και περα θα κοιτάω τις σόλες, παίζει να μην το έχω προσέξει ποτέ