1/2/10

ΑΑΑ, ώστε τελικά τα έχει με τον μάνατζέρ της!


Χθες ήταν τα Grammy's και δεν ξέρω τι να πρωτογράψω. Ξέρω για τι ΔΕΝ θα γράψω, γιατί δε μπορείς να μιλήσεις για κάτι που δεν υπάρχει, μόνο η Μπρίτνυ θα μπορούσε να συσχετιστεί με τον Βίτκενσταϊν, κι αυτό είναι το φόρεμα της Μπρίτνυ. Σημασία είναι ότι κατάφερε να πάει λουσμένη και ντυμένη, και ακόμα μεγαλύτερη ότι έχει και γκομενάκι, έστω και αν πρόκειται για τον άνθρωπο που πληρώνει για να της κάνει τις δουλειές.

Μετά είδα τη Lady Gaga και πολύ απογοητεύτηκα, το φόρεμα σε σχέση με αυτά που φοράει ήταν πολύ ΖΖΖΖΖ, περίμενα κάτι καλύτερο για τα Γκράμυ.Μπορεί να φταίει και που το είδα μετά το φόρεμα της Μπρίτνυ που ήταν μεταμοντέρνο και σνόμπαρε τα Γκράμυς οπότε αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην πάει. Επίσης τελευταία την έχω δει πολλές φορές μ'αυτό το χρώμα μαλλιών, αίσχος, αν έχει αρχίσει να βιαριέται τις μεταμορφώσεις να μας το πει,να αρχίσουμε να ακούμε Νανά Μούσχουρη.

Μετά είπα ν'ασχοληθώ με τα βραβεία για να μην πουν ότι δεν ασχολούμαι με την ουσία. Περιληπτικά, νίκησε η Beyonce, αλλά αναλυτικά, τα βραβεία είναι περισσότερα και από αυτά του Αρίων. Κρίμα που δε γράφω μουσική, κάποιο βραβειάκι θα τσιμπούσα κι εγώ. Δείτε κατηγορίες:BEST POP PERFORMANCE BY A DUO OR GROUP WITH VOCALS
BEST POP COLLABORATION WITH VOCALS
BEST POP INSTRUMENTAL PERFORMANCE
BEST R&B PERFORMANCE BY A DUO OR GROUP WITH VOCALS
BEST TRADITIONAL R&B VOCAL PERFORMANCE
BEST URBAN/ALTERNATIVE PERFORMANCE
BEST R&B SONG
BEST CONTEMPORARY R&B ALBUM
BEST RAP SOLO PERFORMANCE
BEST RAP PERFORMANCE BY A DUO OR GROUP
BEST RAP/SUNG COLLABORATION
BEST RAP SONG
BEST RAP ALBUM

Βest urban/alternative performance????

9 σχόλια:

Naf είπε...

και πώς κάθεται η gaga με αυτό που φοράει????νομίζω πως θα ενοχλούσε ΕΛΑΦΡΩΣ τους διπλανούς της...ή της είχαν κλείσει ολόκληρη σειρά (γι αυτήν, το καπέλο της, τα παπούτσια της, την τσάντα της και το παλτό)

Knotty είπε...

τι? η κυρία μοιραράκη (μπορδοροδοκόκκινο) έχει μάνατζερ? με τον οποίο ΤΑ ΕΧΕΙ κιόλας?

Α, μπα? είπε...

είχα καιρό να ασχοληθώ με τη Μπρίτνυ και απότότε έχουν αλλάξει πολλά

η Lady Gaga δεν κάθεται, αναρτάται από το ταβάνι

surfmadpig είπε...

to frydi einai tis modas i mou fainetai?

Μ είπε...

Εμένα μου αρέσει αυτό που φοράει η Αρετή, συγνώμημ η Μπρίτνι με τα γυμνασμένια μπούτια. Και η ΓκαΓκα κομψή μεν (βγήκε η Κοτέντος από μέσα μου) αλλά πολύ άβολα ντυμένη.Και το χέρι της πρέπει να πιάστηκε όλο το βράδυ να δείχνει το τσαντάκι.

Μ είπε...

{Ανθή}

Σικ Γαλότσα είπε...

Η Γκάγκα θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να διαγωνιστεί και στο Rupauls Drag Race.....shake that booty, bitch!!!

another george blog είπε...

Ο Χριστός και η Παναγία.

another george blog είπε...

Για την πρώτη φωτό πήγαινε αυτό.