20/2/10

Χορός ζευγαρώματος νυχτερίδας σε LSD

Μισώ κάθε είδος γυμναστικής με πάθος, ίσως επειδή επιδεικνύω χαρακτηριστική ανεπάρκεια με αποτέλεσμα να χάνω τεράστιο ποσοστό coolness που έχω χρειαστεί τόσα χρόνια για να χτίσω. Βλέποντας τις γυμναστικές ασκήσεις που προτείνει η GOOP για τα μπράτσα πιστεύω ότι κανείς δεν είναι cool τελικά όταν κάνει γυμναστική που αναγκαστικά σε υποβιβάζει σε άτσαλο μπαμπουίνο. Αν έχεις την επιμονή να το κάνεις, μπράβο σου, γιατί το βάζεις όμως στο youtube?

6 σχόλια:

τοματοκεφτές είπε...

Έλεος!
Και όσο σκέφτομαι ότι μου έχουν κάνει δώρο το dvd της (το the mat method)- και ότι για μία περίοδο το έκανα κιόλας- μου έρχεται μία ζαλάδα!!!

battered couture είπε...

kourastika apo to prwto lepto. psuchologika.

surfmadpig είπε...

εγώ που είμαι αιρετική θα πω πως μου φαίνεται πολύ διασκεδαστικό όλο αυτό, θα το δοκιμάσω όταν ξεκουνηθώ απ' την καρέκλα. τι άθλια επιλογή μουσικής όμως, πλήρης έλλειψη γούστου. ίσως μου φάνηκε διασκεδαστικό γιατί άκουγα ωραία mashups όσο έβλεπα το βιντεάκι στο mute.

Μ είπε...

Καλή γυμναστικούλα για να κρατάς σε υψηλά επίπεδα τα χέρια αλλά φαντάσου να σε δει κανάς γείτονας από τη μπαλκονόπορτα?!

Loud Melody είπε...

Καιιιιι πάμε...μούντζα στα δεξιά...μούντζα στα αριστερά, μούντζα πάνω, μούντζα κάτω!!! Τέτοια γυμναστική μόνο η Gwyneth και οι ταρίφες στο κέντρο

amalthia είπε...

Αννίτα Πάνια
- καλά μιλάμε εγώ εδώ είδα κάτι. Να έρθεις ξανά κοπελίτσα μου στο Ζετέμ να μας χορέψεις,θα σου κάνουμε και διβιδι λέμε! εμείς εδώ δεν αστειευόμαστε,εμείς κάναμε διάσημη τη Γυναίκα Μαραντόνα!