10/3/10

Μπλιάξ (μιλάμε για τεράστια αηδία)

Καλές οι μακροβιοτικές δίαιτες, καλή και η αποχή από το αλκοόλ, αλλά money talks.


Η Madonna και η Demi Moore έχουν επενδύσει στην εταιρία Coco Vita που είναι ένα ζουμάκι/χυμός που διαφημίζει πόσο φυσικό πράγμα είναι και πόσο πολύ ενυδατώνει (το σκέτο νερό είναι πολύ basic, χωριάτες). Το οποίο κατά διαολεμένη σύμπτωση δοκιμάσαμε στο τελευταίο μας ταξίδι στο Σαν Φραντζίσκο. Μη βαράτε, είμαι τυχερή το ξέρω. Είχαμε σκάσει από τη δίψα και το δοκιμάσαμε περιχαρείς: ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.Kαι το λέει άνθρωπος που τρώει τα πάντα.

Τέλος πάντων, ας επενδύσει όπου θέλει η Madonna, φαίνεται εξάλλου ότι στους Αμερικάνους αρέσει αυτό το τόσο ενυδατικό ζουμάκι.Αλλά κι αυτές τι καγκουριά, έκαναν after Oscar party με σπόνσορα αυτό που σπονσοράρουν. Ακούς "το πάρτυ της Madonna και της Demi Moore" και λες, πωω τι φοβερές οικοδέσποινες, θα είναι φοβερό παρτυ" και μετά μαθαίνεις ότι το ποτό που σέρβιραν το "έβγαλε από το μυαλό της" η Demi Moore και το λένε Vita Coco Caipirinha. Δηλαδή δεν κράτησαν τα προσχήματα ούτε στο όνομα. Που σημαίνει ότι το πάρτυ το πλήρωσε η Vita Coco.

Eπειδή η Demi και η Madonna δε μπορούν να κάνουν λάθος, κυκλοφόρησε και η συνταγή του, και η ιδέα της καρύδας+λάιμ+tangerine+κασάσα με κάνει να θέλω να βγω έξω για αέρα. 


Η συνταγή πάντως είναι η εξής:
Ingredients:
3 oz Cachaca
4 oz Vita Coco Tangerine
4 lime wedges (squeezed & tossed, not muddled)
Splash of lime juice
2 tablespoons of sugar
Ice
Directions:
Combine all the ingredients in a cocktail glass. Stir and garnish with a lime wedge.

Δεν υπάρχουν σχόλια: