3/3/10

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει

Πριν από λίγο καιρό μου είπε η αδερφή μου ότι είχαν παιδικά γενέθλια για ένα 8χρονο αγόρι οι γείτονές της και από το πρωί μέχρι το βράδυ άκουγαν Lady Gaga. Αυτό από μόνο του μου φάνηκε πολύ αστείο αν και, ναι! Μα φυσικά, γι'αυτές τις ηλικίες είναι η μουσική της. Δυστυχώς δεν ήταν καλεσμένη για να μου πει αν είδε και show σαν αυτό της Βραζιλίας:Κι όποιος καταλαβαίνει λέξη, ας μας πει τι γίνεται πληζ (εκτός του ότι πλησιάζει ΤΟ ΤΕΛΟΣ επικίνδυνα)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Λαιδυ Γκαγκα για μικρές ηλικίες; εδώ πολυαγαπημένη μου Α, μπα!!

amalthia είπε...

βασικά η κοπελίτσα λέει οτι δεν ήθελε να πάει εκεί αλλά την πίεσε η μαμά της.της είπε ή πουτάνα θα γίνεις και μάλιστα αποτυχημένη γιατί χωρίς αυτά(βυζιά) δεν υπάρχει παράδεισος και χρήμα ή που θα βγαίνει στην τηλεόραση με τον κώλο έξω.

το παιδί διάλεξε την τηλεόραση γιατί ήθελε να γνωρίσει και τον κυριούλη με το μούσι γιατί όπως λέει μοιάζει στον παππού της που πέθανε πριν λίγα χρόνια,ενώ γαμούσε μια αγελάδα, από έμφραγμα.

ο παρουσιαστής της εύχεται καλή τύχη και της λέει να του δώσει το τηλ. της μάνας της,όμως η μικρή δεν ξέρει από αριθμούς.

στο τέλος η μικρή περνάει στην επόμενη φάση αλλά κλαίει γιατί της είπανε να ντυθεί Ριάνα και να την βαρέσει κανα αγοράκι για να είναι πιο πειστική στην εμφάνιση.

αυτή πάντως λέει πως κλαίει από χαρά που πέρασε και δεν θα χρειαστεί να κάτσει στον παπά της γειτονιάς για να βάλει βυζιά όταν μεγαλώσει.
(μούφες φοβάται το ξύλο και λατρεύει την προοπτική στήθους μπέιγουοτς.)

αυτά.

Σικ Γαλότσα είπε...

Που είναι οι εποχές που τα παιδιά τραγουδούσαν το "Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω.."

Ανώνυμος είπε...

η τα παπάκια και το σκα-σκα.

vatraxokoritso είπε...

άσχετο:"Συνέλαβαν γυναίκα που έλεγε οτι ειναι η γυναίκα του P. Diddy"

Πόσο ηλίθια πρέπει να είναι κάποια για να δηλώνει σύζυγος αυτού του μαλάκα;...

Drama Queen είπε...

Δεν είναι παιδί. Είναι νάνος!

Viv είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ τους φταίει ο Κορκολής