3/5/10

Ε, και?


Όταν ο Obama προσπαθούσε να βγει πρόεδρος το 2008, μία αγγλική φυλλάδα διέδιδε ότι το 2004 είχε εξωσυζυγική σχέση με μία υφιστάμενό του. Ο Obama, όχι η φυλλάδα. Tέλος πάντων, αυτή η φήμη αναζωπυρώθηκε τώρα από άλλες φυλλάδες όπως η The National Enquirer που ισχυρίζεται ότι διαθέτει και βίντεο από την απιστία του προέδρου αλλά αυτοί ισχυρίζονται επίσης ότι ο Elvis ζει και ότι εξωγήινοι εμφανίστηκαν μέσα στην τοστιέρα ενός αγρότη στην Αλαμπάμα.Η μεγαλύτερη "απόδειξη" είναι η μαρτυρία ενός οδηγού λιμουζίνας που μετέφερε την υποψήφια σε ένα ξενοδοχείο που μπορεί να έμενε ο Obama αλλά μπορεί και όχι. Καταλαβαίνετε ότι οι κατηγορίες μιλούν από μόνες τους.

Είμαι φιλο-Obama-ική χωρίς να ξέρω γιατί ακριβώς αν και η μεταρρύθμιση της Υγείας που έγινε πρόσφατα εκεί είναι κάτι που αποδεικνύει ότι δικαίως ανάσανε κάπως περισσότερο η ανθρωπότητα, τουλάχιστον δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο ο προκάτοχός του. Οπότε αδιαφορώ αν έχει κερατώσει τη γυναίκα του. Δε θέλω όμως να την έχει κερατώσει και να μαθευτεί γιατί απ' ό,τι έχει φανεί ο κόσμος επηρεάζεται. Όχι όμως ο ελληνικός κόσμος, εδώ θα τον κερνούσαν ούζα στις ταβέρνες κλείνοντάς του το μάτι. Αυτό το γράφω πριν προλάβει κανείς να πει ότι εδώ δε δίνουμε σημασία σ' αυτά. Δίνουμε, αλλά από την ανάποδη.

4 σχόλια:

χταποδάκι ξυδάτο είπε...

Το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν πολιτικοί που ασκούν το επάγγελμα του πολιτικού (επιτυχημένα ή όχι) και πολιτικοί σελεμπριτι. Στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια πήξαμε στους δεύτερους, σε σημείο που να μας νοιάζει περισσότερο η ερωτική ζωή του Σαρκοζί.
Για τον Ομπάμα πιστεύω ότι ισχύει το "too much ado about nothing", θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα ως τώρα (θα μου πεις, τον αφήνουν;). Πάντως επουδενεί δεν θα ήθελα να δω να τον σταυρώνουν για εξωσυζυγικές σχέσεις και λοιπές βλακείες.

Α, μπα? είπε...

νομίζω ότι είχαμε υπερβολικά πολλές προσδοκίες. Πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει μια χώρα? Κι αν πάρουμε το παράδειγμα της Ελλάδας...

χταποδάκι ξυδάτο είπε...

^Ακριβώς...

amalthia είπε...

στην υγειά του λοιπόν!!